Για δεύτερη χρονιά “ο παππούς έχει πίεση”! Δες ποιοι πήγαν στην πρεμιέρα

Πρεμιέρα έκανε χθες το βράδυ στη σκηνή του θεάτρου “Ήβη” η επιτυχημένη ξεκαρδιστική κωμωδία της Δήμητρας Παπαδοπούλου, “Ο παππούς έχει πίεση”. Το πρωταγωνιστικό team έδωσε τον καλύτερό του εαυτό στη σκηνή με τον Κώστα Βουτσά να κλέβει την παράσταση στο ρόλο του παππού.
Το “παρών” στην πρεμιέρα έδωσαν ο Κώστας Σπυρόπουλος, που αυτήν την περίοδο περνά όμορφες στιγμές στο πλευρό της νέας συντρόφου του, ο Νάσος Γαλακτερός, αλλά και ο Χρήστος Δάντης.

Λίγα λόγια για την υπόθεση του έργου:
Ο παππούς, οι τρεις ανεκδιήγητες εγγονές του, ένας μπάτσος κι ένας πιτσιρικάς από το Σύνταγμα, έρχονται αντιμέτωποι με απρόσμενες και ανεξέλεγκτες καταστάσεις στην Ελλάδα του 2012, αλλά και με τον ίδιο τους τον εαυτό.
Η μία εγγονή ψάχνει επειγόντως σπέρμα από άνθρωπο εμπιστοσύνης για να κάνει πραγματικότητα τον μεγάλο της καημό, να τεκνοποιήσει. Η δεύτερη ερωτεύεται το συντηρητικό μπάτσο και από το απόλυτο φρικιό μεταμορφώνεται σε γυναίκα για σπίτι με καθωσπρέπει συμπεριφορά. Και η τρίτη κηρύσσει την επανάστασή της και αλλάζει επιτέλους ζωή, θέτοντας τους δικούς της όρους και κανόνες.

Μέντορας της οικογένειας; Ποιος άλλος; Ο παππούς φυσικά! Κάτι τα 80 του χρόνια, κάτι το αριστερό του παρελθόν, κάτι η άνοια που τον έχει κυριεύσει, ο παππούς μεταλλάσσεται και γίνεται φαν των Pink Floyd έχοντας ως μότο του τη θρυλική φράση “Hey, teacher, leave the kids alone”.
Πάνω στις πολιτικές και κοινωνικές απόψεις του παππού, επενδύει ιδεολογικά ο πιτσιρικάς Χάρης και ιδρύει ένα νέο πολιτικό κίνημα με το όνομα “Ψάξου”. Στόχος του κινήματος; Να εκφραστεί επιτέλους πολιτικά η γενιά του Συντάγματος. Πρόεδρος του κινήματος; Ο Παππούς. Αντιπρόεδρος, ο Χάρης. Επιτελικές θέσεις κατέχουν ασφαλώς και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας.
Δες φωτογραφίες από την πρεμιέρα:

Read More

And More