Σύλβια Δεληκούρα: Επέστρεψε στο θέατρο, 4 μήνες μετά τη γέννηση του γιου της! Φωτογραφίες

Ένα μικρό pause έκανε η Σύλβια Δεληκούρα για λίγους μήνες και τώρα επέστρεψε δυναμικά στο θέατρο. Η γνωστή ηθοποιός που στα τέλη του περασμένου Νοέμβρη (28 του μήνα) γέννησε τον γιο της, έκανε το θεατρικό της come back με το ρόλο της Cavewoman στο θέατρο Coronet.
Η επίσημη πρεμιέρα έγινε το βράδυ της Παρασκευής και η Σύλβια υποδέχτηκε τους φίλους της σε μια ξεχωριστή παράσταση με πολύ γέλιο και έξυπνες ατάκες.

/

Από τις πρώτες που βρέθηκαν στο πλευρό της ήταν η Μαρία Σολωμού (συναντήθηκαν τηλεοπτικά στο Μάνα Χ Ουρανού), ο Ιωσήφ Μαρινάκης, ο Γιώργος Παρτσαλάκης και άλλοι.
Έχοντας χάσει τα πρώτα κιλά της εγκυμοσύνης -έχασε 16 κιλά και συνεχίζει – η γνωστή ηθοποιός πήρε και ένα ξεχωριστό δώρο από τον σύντροφό της και τον μπέμπη τους (δες εδώ τι ήταν), ενώ δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της για τη νέα της αρχή…

/

Μετά τα 8 συνεχόμενα χρόνια επιτυχίας της παράστασης «Caveman» ήρθε στο θέατρο… η «Cavewoman», η γυναίκα των σπηλαίων, να επαναφέρει τις ισορροπίες δίνοντας τη δική της απάντηση!
Μια γυναικεία εκδοχή της μάχης των φύλων εξαιρετικά αστεία και μπριόζικη, μια ευχάριστη ματιά στις σχέσεις δυο τόσο διαφορετικών πλασμάτων, που καλούνται να μοιράσουν τον πλανήτη, την χώρα, την πόλη και το χειρότερο: το ίδιο τους το σπίτι!
Η Εύα περνάει τις τελευταίες ώρες πριν το γάμο της με τον Χαράλαμπο οπλισμένη με αρκετό θυμό. Το μόνο που του είπε ήταν “φύγε” κι εκείνος… έφυγε!

/

Παράλληλα, προσπαθεί να κρατήσει την ψυχραιμία της γιατί μόλις έχει μάθει ότι οι καλεσμένοι έχουν έρθει δυστυχώς μια ημέρα νωρίτερα και πρέπει να μπαλώσει… μια ευτυχισμένη σχέση!
Η «Cavewoman» είναι έμπνευση της Emma Peirson –συγγραφέας, σκηνοθέτης και παραγωγός θεάτρου από την Νότια Αφρική-, όπου αφού είδε την παράσταση «Defending the Caveman» αποφάσισε να δώσει τη δική της, γυναικεία απάντηση: “Γιατί, εάν οι άνδρες ήταν όντως τόσο καλοί εραστές όπως νομίζουν, οι γυναίκες δεν θα είχαν χρόνο να φτιάξουν τα μαλλιά τους!”
Δες φωτογραφίες:

Μαρία Σολωμού, Σύλβια Δεληκούρα
/

Άννα Κουρή, Σύλβια Δεληκούρα, Άννα Χατζησοφιά
/

Σύλβια Δεληκούρα, Ιωσήφ Μαρινάκης, Όλγα Καλπάκη, Μαρία Σολωμού,
/

Άννα Κουρή, Γιώργος Παρτσαλάκης
/

Ιωσήφ Μαρινάκης, Όλγα Καλπάκη
/

Read More

And More