Aσημένια Μυρωδιά: Ποια είναι η παρουσιάστρια που αυτοκτόνησε. Η αποτυχημένη πλαστική και η υγεία της μητέρας της

Ένα όμορφο κορίτσι γεμάτο όνειρα για μια καριέρα στο χώρο του θεάματος, έβαλε τέλος στη ζωή της, γεμίζοντας θλίψη τους δικούς της ανθρώπους.

Η είδηση της αυτοκτονίας της Ασημένιας Μυρωδιά, συγκλόνισε τους πάντες. Τραγική φιγούρα η μητέρα της που αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας και ακόμα δεν έχει μάθει για τον χαμό της μοναχοκόρης της! Την άτυχη κοπέλα βρήκε το πρωί της Παρασκευής κρεμασμένη στο δωμάτιό της η γυναίκα που φρόντιζε την κατάκοιτη μητέρα της.

Το TLIFE, επικοινώνησε με τον τον Pr Man Kυριάκο Κερανόπουλο, στο γραφείο του οποίου έκανε τα πρώτα της βήματα στις δημόσιες σχέσεις, ενώ παρουσίασαν για ένα διάστημα μαζί την ταξιδιωτική εκπομπή Via travel fashion.

Ο Κυριάκος Κερανόπουλος θεωρεί ότι η Ασημένια δεν άντεξε την αρρώστεια της μητέρας της αλλά και το αποτέλεσμα της πλαστικής στη μύτη που θεώρησε αποτυχημένο: ” Η Ασημένια τα τελευταία τρία χρόνια, δούλευε σε ένα καφέ. Δεν την έχω δει εδώ και καρό.Έμαθα ότι προσπαθούσε να κάνει ότι μπορούσε για να βρει κάτι πάνω στη δουλειά της αλλά δεν τα κατάφερε. Πιστεύω ότι αυτό που ζούσε καθημερινά, με την κατάσταση της υγείας της μητέρας της που ήταν κατάκοιτη, αλλά και η πλαστική στη μύτη που κατά τη γνώμη της δεν πέτυχε, την έριξε πολύ ψυχολογικά και έκανε αυτό που έκανε.. Ήταν από τα καλά και ευαίσθητα παιδιά”…

Βλέποντας την παραπάνω φωτογραφία της Ασημένιας την οποία ανάρτησε στο facebook τον Μάϊο του 2014 και όπως βλέπεις είναι μια κούκλα, ρωτήσαμε τον Κυριάκο Κερανόπουλο, πότε έκανε την πλαστική: “Την πλαστική στη μύτη την έκανε πρόσφατα πριν από 4 μήνες και δεν της άρεσε καθόλου, κατά τη γνώμη της είχε παραμορφωθεί το πρόσωπό της” είπε στο TLIFE, ο γνωστός μάνατζερ.

Η Ασημένια είχε όνειρα να γίνει παρουσιάστρια αλλά και να ανοίξει ένα δικό της γραφείο δημοσίων σχέσεων.Σε παλαιότερη συνέντευξή της στην εφημερίδα Espresso είχε μιλήσει για τα όνειρά της:

«Εργάζομαι σε μια εταιρεία δημοσίων σχέσεων και διοργανώνουμε διάφορες εκδηλώσεις σχετικά με πολιτιστικά δρώμενα, φιλανθρωπικούς σκοπούς και επιδείξεις μόδας. Είναι ένα επάγγελμα που ονειρευόμουν από παιδί και σκοπεύω να το εξασκώ για το υπόλοιπο της ζωής μου, αφού με εκφράζει απόλυτα».

«Με εξιτάρει το ότι κάθε μέρα έρχομαι σε επαφή με καινούργιο κόσμο, αφού από παιδί μου άρεσε να συναναστρέφομαι με ανθρώπους. Η προσωπική ικανοποίηση που παίρνω κάθε φορά που διοργανώνω κάτι από την αρχή, ξεκινώντας από την πιο μικρή έως την πιο σημαντική λεπτομέρεια, είναι μεγάλη. Είναι συναρπαστικό το γεγονός ότι κάθε μέρα ασχολούμαι με κάτι διαφορετικό και ενημερώνομαι συνέχεια για διάφορα θέματα, ώστε να έχω φρέσκιες ιδέες που είναι απαραίτητες για το δημιουργικό κομμάτι. Ελπίζω μια μέρα να φτιάξω τη δική μου εταιρεία δημοσίων σχέσεων».

Οι δύσκολες στιγμές της ζωής της.

Η ζωή δεν ήταν βέβαια και τόσο καλή μαζί της. Μπορεί να της χάρισε ομορφιά αλλά έχασε όταν ήταν ακόμα στο Λύκειο τον πατέρα της, ο οποίος πέθανε ξαφνικά από την καρδιά του, κάτι που της στοίχισε πολύ. Τα δύσκολα όμως δεν σταμάτησαν εκεί για την Ασημένια. Όταν τελειώσε το σχολείο, ερωτεύτηκε ένα νεαρό επιχειρηματία το Νίκο, με τον οποίο σχεδίαζαν να συνεχίσουν μαζί τη ζωή τους, αλλά η μοίρα είχε άλλα σχέδια… Αρρώστησε από καρκίνο στον κεφάλι και παρά τις προσπάθειες των γιατρών, δεν τα κατάφερε. Για δυο χρόνια η Ασημένια δεν έφυγε από το πλευρό του. Δυστυχώς όμως το 2005 εκείνος πέθανε αφήνοντάς την μέσα στη θλίψη.


Read More

And More