Δέσποινα Ολυμπίου: Το ατύχημα που την ανάγκασε να αναβάλει τις συναυλίες της! Τι λέει στο TLIFE

Ένα ατύχημα είχε πριν λίγες μέρες η Δέσποινα Ολυμπίου, που ανέτρεψε τα σχέδιά της και την ανάγκασε να ακυρώσει προγραμματισμένη συναυλία της. Η γνωστή τραγουδίστρια έπαθε διάστρεμμα δευτέρου βαθμού στο πόδι της και θα πρέπει να μείνει για κάποιες μέρες σε ακινησία.
Το TLIFE επικοινώνησε μαζί της και η Δέσποινα Ολυμπίου αποκάλυψε πως πριν δέκα μέρες περίπου έπαθε διάστρεμμα, έβαλε το πόδι της σε νάρθηκα και κινείται με πατερίτσες. Το ατύχημα έγινε μάλιστα λίγο πριν φύγει για συναυλία στη Γερμανία, και το ταξίδι της αναγκαστικά μεταφέρεται για τον Ιούλιο.
“Έπαθα διάστρεμμα στο πόδι και πρέπει να το έχω ακίνητο για κάποιες μέρες. Ελπίζω τον Ιούλιο να είμαι καλύτερα και να φύγω για Γερμανία όπου έχω μια συναυλία. Το ατύχημα το έπαθα λίγο πριν το ταξίδι μου”, δήλωσε και συμπλήρωσε: “Ευτυχώς που το έπαθα στην Ελλάδα και είχα όλη αυτήν τη βοήθεια και τη φροντίδα από τους γιατρούς μου, που με πρόσεξαν πολύ. Φαντάσου να το είχα πάθει στη Γερμανία”.

Όσο για την προγραμματισμένη εμφάνιση που είχε στο Badminton, ανέφερε: “Δυστυχώς η προγραμματισμένη συναυλία στο Badminton με τον Μιχάλη Τζουγανάκη, έπρεπε να αναβληθεί λόγω του τραυματισμού και το πιο πιθανό είναι να μεταφερθεί για Σεπτέμβριο”.
Παρά το ατύχημά της πάντως, η Δέσποινα δεν χάνει το χιούμορ και την αισιοδοξία της και είπε: “Τώρα τουλάχιστον θα ξεκουραστώ αναγκαστικά, μέχρι να γίνει καλά το πόδι μου”.
Αξίζει να αναφέρουμε πως η ίδια σήμερα το πρωί έγραψε στο Facebook για το ατύχημά της:
“Καλημέρα μας
Δυστυχώς λόγω ατυχήματος δε θα γίνει η συναυλία στο Badminton που είχε προγραμματιστεί για τις 23 του μήνα με τον Μιχάλη Τζουγανάκη. Ευτυχώς ο τραυματισμός μου δεν είναι σοβαρός, αλλά μου καθιστά αδύνατη την απαραίτητη προετοιμασία (πρόβες και μετακίνηση που χρειάζονται για την παράσταση αυτή”.
Οι συνεργάτες μου κι εγώ ευχαριστούμε για την κατανόηση.
Τα αιφνίδια ατυχήματα ίσως συμβαίνουν για να μας θυμίζουν πως όλα μπορεί να ανατραπούν ανά πάσα στιγμή. Γι αυτό…”
Εμείς της ευχόμαστε περαστικά!

Read More

And More