Πίσω στην κορυφή της σελίδας
01.09.2012 | 10:20
Άρτεμις Θύμιου Tweet me @artemis_thimiou

Ο Σάκης Ρουβάς μοιράζει χαμόγελα στα παιδιά που το έχουν ανάγκη!

Ο Σάκης Ρουβάς μοιράζει χαμόγελα στα παιδιά που το έχουν ανάγκη!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Ο Σάκης Ρουβάς βρίσκεται στην Κύπρο όπου έδωσε μία ιδιαίτερη συναυλία στο Γήπεδο Χαλκάνωρα Δημήτρης Χάματσος. Κάτω από το φως της Πανσελήνου ξεσήκωσε το κοινό και έδωσε τον καλύτερό του εαυτό ενώ λίγες ώρες νωρίτερα έδειξε έμπρακτα την αγάπη του για τα παιδιά.

Ο Σάκης τα τελευταία χρόνια έχει αποδείξει πολλές φορές την ευαισθησία του και την αγάπη του για τους ανθρώπους που το έχουν ανάγκη, ειδικά για τους μικρούς του φίλους. Το απόγευμα της Παρασκευής, λίγες ώρες πριν τη συναυλία του βρέθηκε σε ειδική εκδήλωση στο χωριό Δάλι, όπου παρέδωσε ο ίδιος 10.000 ευρώ στο Σωματείο "Χαμόγελο της Ευτυχίας".

Πρόκειται για τα έσοδα της συναυλίας η οποία πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του 20ου Φεστιβάλ Γάλακτος με χορηγό την εταιρεία γαλακτοκομικών προϊόντων "Χαραλαμπίδης- Κρίστης", την οποία επισκέφτηκε ο τραγουδιστής μέσα σε "πανικό" από θαυμάστριες!

/

Τα χρήματα αυτά θα καλύψουν τις ανάγκες του σωματείου προκειμένου να διαμορφωθούν κατάλληλα οι χώροι, να αγοραστεί εξοπλισμός κουζίνας και εκπαιδευτικό υλικό για διάφορα μαθήματα και απασχόληση παιδιών με ειδικές ικανότητες.

Ο Σάκης είναι πάντα εκεί όταν τα παιδιά τον χρειάζονται για να κάνει το χαμόγελό τους πιο φωτεινό! Άλλωστε από τότε που έγινε πατέρας καταλαβαίνει πολύ περισσότερο τις ανάγκες τους….

Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10