Acun Ιlicali: Διήμερο χλιδάτο γλέντι στο St Tropez για το γάμο του Τούρκου καναλάρχη! [pics,vids]

Love and married είναι πια ο Τούρκος καναλάρχης Acun Ilicali, που έγινε γνωστός στη χώρα μας μέσα από την παραγωγή του Survivor στον ΣΚΑΪ, και η αγαπημένη του Seyma Subasi. Το ζευγάρι που έχει μαζί μια πανέμορφη κόρη, την μικρή Melisa παντρεύτηκε στο Τουρκικό Προξενείο στη Μασσαλία, με μάρτυρες λίγα αγαπημένα πρόσωπα και οργάνωσε διήμερο γλέντι στο μαγευτικό st Tropez.

Χαμογελαστή και ντυμένη στα λευκά η 27χρονη κούκλα Seyma Subasi έλαμπε στο πλευρό του συζύγου της και δεν σταμάτησε να ποζάρει στο φωτογραφικό φακό των φίλων τους. Η νύφη επέλεξε ένα λευκό νυφικό και είχε τα μαλλιά της πιασμένα σε ένα ρομαντικό σινιόν, ενώ το ζευγάρι μετά το γάμο μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στο St Tropez.

Το ίδιο βράδυ ακολούθησε δείπνο στο πεντάστερο ξενοδοχείο Byblos με 250 καλεσμένους, ανάμεσα στους οποίους βρέθηκαν πολλά ονόματα από το επιχειρηματικό και καλλιτεχνικό χώρο. Εκεί είδαμε και την Τουρκάλα νικήτρια της Eurovision Hadise. Ενώ, στο μαγευτικό St Tropez για το διήμερο γαμήλιο γλέντι του ζευγαριού βρέθηκαν και ο Σάκης Τανιμανίδης με την Χριστίνα Μπόμπα.

Στο γαμήλιο πάρτυ, μάλιστα, η νύφη ξεχώρισε για μια ακόμη φορά επιλέγοντας ένα λευκό δαντελένιο φόρεμα του σχεδιαστή Naeem Khan και μην σταματώντας το χορό. Τα social media των φίλων και των φανς της γέμισαν από video και φωτογραφίες και οι ευχές δεν είχαν τέλος…

Η γνωριμία, το bachelor στη Μύκονο και ο γάμος του ζευγαριού

Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και επτά χρόνια. Γνωρίστηκαν στο Τουρκικό “So you think you can dance” όταν η 20χρονη τότε Seyma έντυνε τους παίκτες και τους παρουσιαστές ως ενδυματολόγος και μαζί και τον Acun Ilicali. Τότε εκείνος ήταν παντρεμένος με την δεύτερη σύζυγό του Zeynep, με την οποία έχει αποκτήσει δυο κόρες κι είχε ακόμη μια από την πρώτη του σύζυγο Seda, που είχε παντρευτεί το 1988. Αρχικά έγινε σούσουρο στους κοσμικούς κύκλους όταν μαθεύτηκε η σχέση του με την Seyma και με την σύζυγό του να ζητά διαζύγιο και μέρος της τεράστιας περιουσίας του… Στη συνέχεια ηρέμησαν λιγο τα πράγματα μεταξύ τους, μέχρι που μαθεύτηκε η εγκυμοσύνη της ξανθιάς καλλονής και με το διαζύγιο να βγαίνει με συνοπτικές διαδικασίες!

Τώρα μαζί μεγαλώνουν την κόρη τους, Melisa και ενώ στην αρχή προσπαθούσαν να κρατήσουν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, είναι πιο άνετοι στα social media και λογαριασμός της Seyma στο Instagram έχει πια πολλές φωτογραφίες με την κόρη τους που κλέβει τις εντυπώσεις αλλά και με τον ίδιο! Φυσικά πια, ήταν και συνέχεια μαζί του στον Άγιο Δομίνικο για το τουρκικό κι ελληνικό Survivor και πλέον δεν κρύβονται από κανέναν κι από τίποτα.

Λίγο πριν κάνουν το δικό τους γάμο, ο Τούρκος καναλάρχης και η 27χρονη κούκλα σύντροφός του τίμησαν με την παρουσία τους, τους φίλους τους: Esat Yontuç και Hande Gülşen. Ο γαμπρός είναι καλός φίλος και συνεργάτης του Acun και η νύφη είναι σχεδιάστρια μόδας και το ζευγάρι μέσα στο καλοκαίρι έκανε πρόβα γάμου, πριν τη μεγάλη μέρα.
Λίγο καιρό νωρίτερα είχαν γίνει και το bachelor party του Acun Ilicali, αλλά και το bachelorette της Seyma στη Μύκονο…

Read More

And More