Άλκης Κούρκουλος – Ευγενία Δημητροπούλου: Αγκαλιά σε πρεμιέρα, μετά τις φήμες για γάμο!

Είναι από τα αγαπημένα μας ζευγάρια και ξεχωρίζουν για τη σεμνότητα και την διακριτικότητά τους. Ο λόγος για τον Άλκη Κούρκουλο και την Ευγενία Δημητροπούλου που κρατούν πολύ χαμηλούς τόνους στη σχέση τους και κάνουν μικρά και σταθερά βήματα. Οι δυο τους το τελευταίο διάστημα είναι αχώριστοι και από ό,τι φαίνεται ούτε και εκείνοι θέλουν να παίξουν “κρυφτούλι” με τους φωτογράφους!
Πρόσφατα δημοσιεύματα ήθελαν τον γνωστό ηθοποιό να έχει βρει το άλλο του μισό στο πρόσωπο της πρωταγωνίστριας από το “Νησί” και να σκέφτεται μέχρι και να εγκαταλείψει το club των εργένηδων. Μάλιστα, έχει αναφερθεί πως το ζευγάρι μένει μαζί και σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο του γάμου… με τους δυο ηθοποιούς, όμως, να μην παίρνουν θέση και να αρνούνται κατηγορηματικά να μιλήσουν για τα προσωπικά τους.

Τα πρώτα δημοσιεύματα για το ειδύλλιο ανάμεσά τους ξεκίνησαν το Φλεβάρη του 2014 (μπορεί και λίγο νωρίτερα), όταν οι δυο τους πρωταγωνιστούσαν στην παράσταση “Πρόβα νυφικού”. Από τότε, κατά καιρούς έχουν κυκλοφορήσει πολλά δημοσιεύματα που τους θέλουν άλλοτε να είναι ερωτευμένοι και άλλοτε να χωρίζουν.

Το σίγουρο, πάντως, είναι πως τους έχουμε δει πολλές φορές μαζί σε βραδινές εξόδους (κυρίως σε θεατρικές παραστάσεις) και πριν λίγο καιρό συνεργάστηκαν ξανά μαζί στο Εθνικό Θέατρο με το έργο “Φιλουμένα”.

Αυτήν τη φορά ο φωτογραφικός φακός τους “τσάκωσε” στην πρεμιέρα της παράστασης “Ταρτούφος ή Οι απατεώνες” στο θέατρο Κιβωτός με την Αθηνά Μαξίμου και τον Αιμίλιο Χειλάκη, όπου και πρωταγωνιστεί ο γνωστός ηθοποιός. Οι δυο τους μάλιστα πόζαραν και αγκαλιά, δείχνοντας πόσο ευτυχισμένοι είναι…

Read More

And More