Άννα Δρούζα: Βόλτα στα μαγαζιά!

Η Άννα Δρούζα απολαμβάνει συχνά τις βόλτες της στα βόρεια προάστια. Η δημοσιογράφος βρέθηκε και αυτή τη φορά σε γνωστό εμπορικό κέντρο στο Μαρούσι όπου και την απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός του TLIFE. Η ίδια χάρηκε τη βόλτα της στα μαγαζιά αλλά δεν σταμάτησε να μιλάει στο κινητό της τηλέφωνο τακτοποιώντας τις υποχρεώσεις της.

Με casual look και πολύ καλή διάθεση φαίνεται να μην αφήνει τα δημοσιεύματα να την αγκίξουν. Πρόσφατα, κυκλοφόρησαν φήμες χωρισμού από τον Θανάση Λάλα τις οποίες όμως διέψευσε ο ίδιος μέσα από συνέντευξή του στο Down Town.

“Η Άννα είναι μια πολύ σημαντική γυναίκα της ζωής μου. Και η Χρυσούλα ήταν ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της ζωής μου, και η Τζένη, και η Πασχαλία, και η Κιάρα, και η Μαίρη. Ενδεχομένως να μπορούσα να πω ότι ο μοιραίος έρωτας της ζωής μου είναι η Άννα, αλλά ταυτόχρονα δεν μπορώ να αποκλείσω καμία άλλη γυναίκα που έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη διαμόρφωσή μου. Με τη Χρυσούλα έκανα έναν γιο και με την Πασχαλία φτιάξαμε περιοδικά και ζήσαμε μαζί οχτώ συνταρακτικά χρόνια. Κάθε εποχή χαρακτηρίζεται από μια σημαντική γυναίκα”, είπε.

Read More

And More