Αντώνης Ρέμος: Μετά την Μύκονο, δίνει μεγάλη συναυλία σε πολυτελέστατο θέρετρο στην Γαλλία! [pics]

Μετά τις χλιδάτες εμφανίσεις που έκανε ο Αντώνης Ρέμος, στο Nammos της Μυκόνου, ήρθε η ώρα να πάει λίγο πιο βόρεια και συγκεκριμένα στις Γαλλικές Άλπεις! Στις 29 Δεκεμβρίου ο αγαπημένος καλλιτέχνης πρόκειται να δώσει συναυλία στο Courchevel της Γαλλίας μόνο για την ελίτ. Ο γνωστός τραγουδιστής θα βρεθεί στο γνωστό θέρετρο και θα τραγουδήσει σε νεόκτιστο σαλέ 1.000 τ.μ. που φιλοξενεί το Nammos της Μυκόνου αλλά στην χειμερινή του εκδοχή.

Μάλιστα, στην συγκεκριμένη εκδήλωση θα προσφερθούν εδέσματα από την Ελλάδα, ενώ το μενού της βραδιάς θα κοστίζει 400 ευρώ το άτομο, χωρίς ποτό και θα περιλαμβάνει spicy crab tartare salad, Νammos salad και prawn tempura για ορεκτικό, ενώ για κυρίως ένα καλοψημένο ή mide rare (μέτρια ψημένο) rib eye.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nammos Mykonos (@nammosmykonos) στις

Η μουσική θα παίζει από ηχεία των 8.000 watts που πρόκειται να στηθούν στην αυλή του σαλέ και θα φτάνει μέχρι την κορυφή του βουνού, όπου θα μπορούν να ακούν όλοι οι σκιέρ. Το κόστος διαμονής τη βραδιά στο εν λόγω θέρετρο είναι 2.200 με 2.500 ευρώ. Οι φωτογραφίες που δημοσιεύει η επίσημη ιστοσελίδα του Nammos είναι εντυπωσιακές!

Read More

And More