Απόκτησε κι εσύ τα outfit της Τατιάνας με μεγάλη έκπτωση!

Οι εκπτώσεις είναι η καλύτερη ευκαιρία για ψώνια, η καλύτερη ευκαιρία να αποκτήσεις κομμάτια που θέλεις σε πολύ χαμηλότερες τιμές. Ρούχα που ακολουθούν τις τάσεις και κομμάτια-κλειδιά της γυναικείας γκαρνταρόμπας που θα σε βοηθήσουν να δημιουργήσεις ενδιαφέροντα looks. Kαι τα πράγματα γίνονται ακόμα καλύτερα όταν όλα αυτά μπορούν να γίνουν με ένα “κλικ”. Γιατί το online shopping είναι η νέα μας συνήθεια!

Η Τατιάνα επέλεξε να φορέσει δύο outfit από το tshopping.gr και σου έχουμε όλες τις λεπτομέρειες αν θέλεις να τα αποκτήσεις κι εσύ!


Το “μικρό μαύρο φόρεμα” είναι το ρούχο που επιβάλλεται κάθε γυναίκα να έχει στην ντουλάπα της. Διαχρονικό, κομψό και απαραίτητο. Η Τατιάνα επέλεξε ένα ρούχο από τη συλλογή Lavish Alice του tshopping.gr, ρούχα που έρχονται κατευθείαν από το Λονδίνο και ξεχωρίζουν για την ποιότητα και τον ιδιαίτερο σχεδιασμό τους.
Αν θέλεις να αποκτήσεις κι εσύ το φόρεμα της Τατιάνας κάνε κλικ εδώ.

Τα 70’s είναι από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν. Το ίδιο και το σουέντ πουκάμισο. Η Τατιάνα το συνδύασε με στενό jean σε μπλε σκούρα απόχρωση δημιουργώντας ένα ενδιαφέρον everyday look.
Αν θέλεις να αποκτήσεις κι εσύ το πουκάμισο που φοράει η Τατιάνα κάνε κλικ εδώ.
Και για το τζιν, κάνε κλικ εδώ.

Αν θέλεις να δεις κι άλλα κομμάτια από τα Lavish Alice κάνε κλικ εδώ

Read More

And More