Brad Pitt: Νέος έρωτας με διάσημη ηθοποιό λίγο μετά τον χωρισμό της!

Φαίνεται πως υπάρχει νέος έρωτας στο Hollywood! Ο Brad Pitt το τελευταίο διάστημα έχει έρθει αρκετά κοντά με την Jennifer Lawrence, η οποία μάλιστα μόλις πρόσφατα έριξε τίτλους τέλους στην σχέση της με τον γνωστό σκηνοθέτη Darren Aronofsky. Σύμφωνα με το περιοδικό Star, οι δύο χολιγουντιανοί ηθοποιοί “απολαμβάνουν αρκετές νύχτες μαζί, ενώ υπάρχει και μία έντονη σύνδεση μεταξύ τους”.

Η Jennifer Lawrence, μετά τον χωρισμό της με τον Darren Aronofsky ύστερα από ένα χρόνο σχέσης, προσπαθεί να προχωρήσει στην ζωή της και σίγουρα ένας άντρας σαν τον Brad Pitt, είναι μία πολύ καλή επιλογή! Μάλιστα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο γοητευτικός άντρας ενδιαφερόταν για την Jennifer εδώ και αρκετό διάστημα, αλλά τώρα που χώρισε, έκανε την κίνησή του.
“Ο Brad γλυκοκοίταζε την Jennifer για χρόνια”, αναφέρει χαρακτηριστικά η πηγή και συνεχίζει “Ο ηθοποιός προσπάθησε να βρει το τηλέφωνό της και όταν τελικά το βρήκε, δυσκολεύτηκε να την πάρει αλλά τελικά μάζεψε όλο το κουράγιο του και έκανε αυτό το τηλεφώνημα. Ο Brad Pitt γίνεται νευρικός, όσον αφορά τα ερωτικά του, αλλά όσοι γνωρίζουν την Jen του λένε πως είναι υπέροχη”!

Read More

And More