Carla Bruni: Μας τρέλανε με το θεϊκό κορμί της στην παραλία! Στην Ταϊλάνδη με τον Σαρκοζί [pics]

Χαλαρές διακοπές στην Ταϊλάνδη κάνει με τον σύζυγό της Νικολά Σαρκοζί (Nicolas Sarkozy) και την πεντάχρονη κόρη της η Κάρλα Μπρούνι (Carla Bruni). Μετά τα δύσκολα και την παταγώδη ήττα του πρώην Προέδρου της Γαλλίας, το ζευγάρι έφυγε για στιγμές χαλάρωσης σε εξωτικό προορισμό.

Οι παπαράτσι “τσάκωσαν” μάλιστα την πρώην Πρώτη Κυρία της Γαλλίας στην παραλία και τα φωτογραφικά φλας πήραν φωτιά… Βλέπεις η 48χρονη πια Carla Bruni έχει ένα κορμί που θα ζήλευαν πολλές 20χρονες και το ανέδειξε τέλεια με το μαύρο μπικίνι της. Μαζί της στην παραλία και η μικρή Julia της, που είναι συνεχώς κοντά της.

Όσο για τον Νικολά Σαρκοζί; Εκείνος επέλεξε να μην βουτήξει στα κρύα νερά, αλλά να αθληθεί. Έτσι προτίμησε να κάνει τζόκινγκ και βόλτες με τη μηχανή του έχοντας για παρέα εκτός τη φρουρά και την αγαπημένη του κορούλα.

Σε πρόσφατες δηλώσεις του και αναφερόμενος στην ήττα του, ο Σαρκοζί είχε δηλώσει: “Δεν κατάφερα να πείσω την πλειονότητα των ψηφοφόρων. Δεν νιώθω πικρία, δεν είμαι λυπημένος και εύχομαι τα καλύτερα για την πατρίδα μου”.



Read More

And More