Δανάη Επιθυμιάδη: Μιλάει για πρώτη φορά για την προσωπική της ζωή!

Η Δανάη Επιθυμιάδη είναι ένα κορίτσι που ανεξαρτητοποιήθηκε πολύ νωρίς από την οικογένειά της. Από την ηλικία των 17 μόλις χρόνων έφυγε για σπουδές στο Λονδίνο και τη Νέα Υόρκη όπου έμαθε να συγκατοικεί με άλλους ανθρώπους, κάτι που την κάνει να πιστεύει ότι μια συγκατοίκηση μέσα σε σχέση θα ήταν εύκολη για εκείνη. Κι ενώ η ίδια διατηρεί χαμηλό προφίλ, σε συνέντευξη που έδωσε στην Reallife μιλάει μεταξύ άλλων και για την προσωπική ζωή της, για πρώτη φορά.

“Θα με ενδιέφερε να είμαι με έναν άνθρωπο σε μια ισορροπημένη σχέση, να επικοινωνούμε. Δε θα ήθελα σώνει και ντε γάμο. Ούτε είμαι παραδοσιακή, ούτε είμαι ενάντια στο γάμο. Ίσως επειδή δεν μου έχει προκύψει ακόμη, δεν μπορώ να πω ότι το ονειρεύομαι, ούτε έχει προκύψει η ανάγκη”. ‘΄Όταν ήμουν μικρή φανταζόμουν την εικόνα να φοράω νυφικό. Περισσότερο όμως για το φόρεμα, το πάρτι και το παραμύθι. Προφανώς η δημιουργία οικογένειας υπάρχει στο μυαλό μου. Απλώς τώρα δεν είμαι σε φάση”. λέει.

Στην ερώτηση για το αν ο λόγος για τον οποίο δεν αποφασίζει ακόμα να κάνει παιδί είναι η καριέρα της η ίδια απαντά: “Σε καμία περίπτωση. Δεν λέω ότι δεν θέλω να κάνω παιδί. Απλά δεν έιναι αυτοσκοπός. Καλό θα ήταν να γίνει κάτω από ωραίες συνθήκες για να έχει νόημα”.

Τι είναι για εκείνη ο έρωτας; “Τον έρωτα τον βρίσκεις παντού. Και στη δουλειά και στους ανθρώπους και στα πράγματα που κάνεις. Προφανώς είναι τρομερά ανανεωτικό. Γενικά εγώ είμαι φαν του έρωτα σε όλες του τις εκφάνσεις!”.

Τέλος στη ερώτηση για το αν θα συγχωρούσε μια απιστία η Δανάη λέει: “Αν με έχουν απατήσει είναι κάτι που εγώ δεν γνωρίζω. Αν ερωτευόμουν κάποιον τόσο πολύ και ήμουν ήμασταν σε σχέση, μάλλον θα χώριζα αν με απατούσε. Δεν λέω μεγάλες κουβέντες. Δεν μπορώ να το κρίνω σαν μεμονωμένη πράξη. Προφανώς δε θα ήμουν χαρούμενη. Δεν θα έλεγα “Α, τι ωραία με κεράτωσε, τι υπέροχα που ανανεώθηκε η σχέση μας”.

Read More

And More