Δέσποινα Βανδή: Η φιλία με τον Γιώργο Καπουτζίδη και τα σχέδιά της για το μιούζικαλ!

Είναι κολλητοί τα τελευταία χρόνια και πάντα ο ένας στηρίζει τον άλλον. Ο λόγος για την Δέσποινα Βανδή και τον Γιώργο Kαπουτζίδη που έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν (σε ελληνικό τελικό της Eurovision) και από τότε είναι πολύ δεμένοι… αποδεικνύοντας πως και στον καλλιτεχνικό χώρο… υπάρχουν δυνατές φιλίες.

Οι δυο τους πολλές φορές έχουν διασκεδάσει μαζί, τους βλέπουμε να κάνουν βόλτες και τρέξιμο πλάι στη θάλασσα, αλλά και να χαλαρώνουν σε μια απλή βόλτα για καφέ, ενώ έχουν ταξιδέψει και μαζί στο εξωτερικό. Το σίγουρο, πάντως, είναι πως στηρίζουν ο ένας τον άλλον σε κάθε νέο project. Γι’ αυτό και ο διάσημος σεναριογράφος και ηθοποιός ήταν από τους πρώτους που έμαθε πως η Δέσποινα Βανδή θα υποδυθεί την Ντόνα στο μιούζικαλ Mamma Mia που θα ανέβει στη χώρα μας τον Δεκέμβρη.

“Ήμουν από τους πρώτους που το έμαθα και χάρηκα πάρα πολύ. Εμπιστεύομαι πολύ την Δέσποινα”, αποκάλυψε ο Γιώργος Καπουτζίδης στις κάμερες που βρέθηκαν στο event για τα 10 χρόνια επιτυχίας του Κώστα Μαρτάκη, όπου πήγε μαζί με την Δέσποινα.

Και εκείνη, όμως ενθουσιασμένη δήλωσε: “Ήθελα πολύ καιρό να κάνω ένα μιούζικαλ και χαίρομαι που μου δίνεται η ευκαιρία. Θα κάνει την Ντόνα στο Mamma Mia και θα έχει κόρη την Demy”, είπε και συμπλήρωσε: “Είμαι προετοιμασμένη ότι μπορεί να μην τα πάω καλά, αλλά στη ζωή πρέπει να τολμάς να κάνεις πράγματα. Δεν πρέπει να μένεις πίσω”.

Φωτογραφίες Πέτρος Χόντος


Read More

And More