Drew Barrymore: Xωρίζει με τον σύζυγό της μετά από τρία χρόνια γάμου!

Η Drew Barrymore χωρίζει με τον σύζυγό της, Will Kopelman, μετά από τρία χρόνια γάμου και οι δυο τους έχουν ήδη κινήσει τις διαδικασίες του διαζυγίου.

Η Barrymore, 41 ετών, και ο Kopelman, 38, άρχισαν να βγαίνουν τον Φεβρουάριο του 2011 και έναν χρόνο περίπου μετά παντρεύτηκαν σε τελετή που έγινε στo Montecito της California στο σπίτι που διατηρεί εκεί η Drew. Μάλιστα, επρόκειτο για μια πολύ ρομαντική τελετή η οποία έγινε συγκεκριμένα τον Ιούνιο του 2012. Σήμερα, έχουν δύο παιδιά, την Olive που είναι τριών ετών και την Frankie, 23 μηνών.

Η πρωταγωνίστρια του “Never been Kissed” μίλησε τον περασμένο Νοέμβριο στο US Weekly για τον γάμο και είπε πως ο συμβιβασμός και η εμπιστοσύνη είναι τα δύο βασικά στοιχεία για να πετύχει ένα ζευγάρι ως ανδρόγυνο.

“Ο σύζυγός μου κι εγώ συμβιβαζόμαστε σε πολλά πράγματα”, είπε και συνέχισε: “Είναι τα μικρά πράγματα που μπορείς να αλλάξεις και που μπορούν να κάνουν μια σχέση πιο δυνατή. Ο συμβιβασμός έχει να κάνει με το να αλλάζεις τον εαυτό σου για το καλό της σχέσης. Είναι μια ευκαιρία για τον κάθε άνθρωπο να γίνει πιο ευέλικτος και πιο καλός άνθρωπος”.

Η Drew Barrymore έχει παντρευτεί ακόμη δύο φορές: τον Μάρτιο του 1994 τον ιδιοκτήτη μπαρ, Jeremy Thomas (χώρισαν μετά από λίγες εβδομάδες) και τον κωμικό Tom Green τον Ιούλιο του 2001 (το διαζύγιό τους ήρθε τον Δεκέμβρη της ίδιας χρόνιας).

Read More

And More