Ειρήνη Παπαδοπούλου: Το μήνυμα για τα ναρκωτικά μέσα από τα social media!

Το δικό της ηχηρό μήνυμα έστειλε μέσα από τα social media η Ειρήνη Παπαδοπούλου. Η γνωστή τραγουδίστρια και Survivor, που μας έχει δείξει πολλές φορές τις ευαισθησίες της σε κοινωνικά ζητήματα, αυτήν τη φορά συμμετέχει στην εκστρατεία ενημέρωσης του θεραπευτικού κέντρου εξαρτημένων ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ μεταφέροντας το μήνυμα, ότι υπάρχει λύση στην ασθένεια του εθισμού.

“Με τα ναρκωτικά, δεν σκοτώνεις μόνο εσένα … αλλά και εκείνους που σε αγαπούν”, γράφει στα social media η Ειρήνη Παπαδοπούλου και συνεχίζει: “Όλοι μαζί Στηρίζουμε την εκστρατεία ενημέρωσης του θεραπευτικού κέντρου εξαρτημένων ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ μεταφέροντας το μήνυμα, ότι υπάρχει λύση στην ασθένεια του εθισμού … “Πες τους την δική σου ιστορία” … μπορεί να σωθεί μια ζωή.”.

Δες το μήνυμά της στο Instagram:

“Με τα ναρκωτικά, δεν σκοτώνεις μόνο εσένα … αλλά και εκείνους που σε αγαπούν”. Όλοι μαζί Στηριζουμε την εκστρατεία ενημερωσης του θεραπευτικού κέντρου εξαρτημένων ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ μεταφεροντας το μηνυμα, ότι υπάρχει λύση στην ασθένεια του εθισμού … “Πες τους την δικη σου ιστορία” … μπορει να σωθεί μια ζωή. Ακολουθήστε τους @aytognosia_apexartisi_ #apexartisi #tellusyourstory #aytognosia #pagkosmia_imera_kata_ton_narkotikon #kaneOneira #ziseStoFws #oxiStoSkotavi #zise #zitaVoitheia #pisti #upomoni #epimoni #agapi #stiriksi #toXwDeiNaSumvainei #pisteuwStaThaumata #mporeis #arkeiNaToThes # survivor girl#eugnomwn

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη eirini_papadopoulou (@eirini_papadopoulou) στις

Read More

And More