Πίσω στην κορυφή της σελίδας
21.02.2016 | 12:02

Ελένη Γερασιμίδου: Αποκαλύπτει πόση σύνταξη παίρνει!

Ελένη Γερασιμίδου: Αποκαλύπτει πόση σύνταξη παίρνει!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Η Ελένη Γερασιμίδου προχώρησε σε μία ιδιαίτερη συνέντευξη με αφορμή το νέο χώρο που ετοιμάζει με τον σύζυγό της στο Γκάζι, και ήταν άκρως αποκαλυπτική.

Η αγαπημένη ηθοποιός ανέφερε: «Είμαι με μια σύνταξη. Από τη στιγμή που την πήρα, δεν βγήκε αυτή που έπρεπε να βγει, η οποία είχε αποφασιστεί από το ΙΚΑ γιατί είχαν αρχίσει οι περικοπές. Από 1.642 που έπρεπε να παίρνω με το επικουρικό ύστερα από τόσα χρόνια δουλειά, παίρνω 1.147 μαζί με το επικουρικό. Δεν πήρα ποτέ δώρα. Πανηγύρισα τη μέρα που έμαθα ότι παίρνω τη σύνταξή μου στο ΙΚΑ Αγίας Παρασκευής και θεωρούμαι και προνομιούχα γιατί παίρνω πάνω από χιλιάρικο. Με μικρές οικονομίες κάνουμε αυτό το χώρο με τον άνδρα μου».

Ωστόσο από την συνέντευξη δεν ήταν δυνατό να μην υπάρξει αναφορά στον Λάκη Λαζόπουλο και τη διαφωνία τους στο πρόσφατο παρελθόν. Θα πήγαινε ξανά στην εκπομπή του; «Όχι, στο Αλ Τσαντίρι δεν θα πήγαινα. Είναι μια υποτιθέμενη σατιρική εκπομπή. Εγώ ξέρω ότι ο σατιρικός συγγραφέας και καλλιτέχνης γενικά το πρώτο που σατιρίζει είναι η εξουσία και αυτό ο Λάκης δεν το κάνει αυτή τη στιγμή. Εγώ με αυτό διαφωνώ και δεν έχω καμιά δουλειά σε τέτοιου είδους σάτιρα. Δεν έχω κανένα θέμα επαγγελματικά, ούτε μαλώσαμε ποτε΄. Αν παρεξηγήθηκαν τα πράγματα δεν φταίω εγώ. Ξεκαθάρισα τις… συγγένειες. Εξακολουθώ να τον θαυμάζω», ανέφερε ξεκαθαρίζοντας τις μεταξύ τους σχέσεις, στην εφημερίδα Freddo και την Σάσα Σταμάτη.
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10