Ελένη Μενεγάκη: Τα αγγλικά της στο instagram προκάλεσαν την επίθεση των followers! Τι απάντησε! [pics]

Ένα όμορφο Σαββατοκύριακο στα Άχλα πέρασε η Ελένη Μενεγάκη μαζί με τον άντρα της Μάκη Παντζόπουλο. Η Ελένη μετά από μια δύσκολη εβδομάδα αποφάσισε να δραπευτεύσει για λίγο στον “παράδεισό” της και μάλιστα έκανε κάτι που την ευχαριστεί πολύ και το κάνει εδώ και 9 ολόκληρα χρόνια. Να μαζέψει ελιές για να τις φτιάξει αργότερα στο σπίτι για να έχει να τρώει η οικογένεια όλο το χρόνο.

Η παρουσιάστρια του Alpha μαζί με την φωτογραφία με τη συγκομιδή της έγραψε και μια φράση στα αγγλικά, η οποία έμελλε να είναι η… αφορμή για αρνητικά σχόλια και κακίες από κάποιες διαδικτυακές φίλες της στο instagram

#eleni Discover what makes you come alive , and bring more joy into your life !

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @elenimenegaki στις

H Ελένη έγραψε στα αγγλικά ! ” Ανακάλυψε τι σε κάνει να νιώθεις ζωντανός και φέρε περισσότερη χαρά στη ζωή σου” Discover what makes you come alive , and bring more joy into your life ” Η φράση αυτή, άνοιξε “τους ασκούς του Αιόλου” με κάποιες από τις followers της να αφμιβάλουν αν έγραψε η ίδια την αγγλική φράση και να την ειρωνεύονται… Και ενώ η Ελένη δεν συνήθιζε να απαντά στο παρελθόν σε σχόλια, αυτή τη φορά αποφάσισε να απαντήσει σε δυο κυρίες που θεώρησε ότι την πρόσβαλαν.

Δες πώς την “κατηγόρησαν” και τι απάντησε

Να σημειώσουμε ότι η Ελένη ποτέ δεν έκρυψε ότι δεν ξέρει καλά αγγλικά αλλά αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι δεν έγραψε εκείνη το αγγλική φράση όπως την κατηγόρησαν κάποιες. Και όσον αφορά τα παιδιά της στα οποία αναφέρεται η ίδια να θυμήσουμε ότι πριν χρόνια την περίοδο του διαζυγίου της η Ελένη πήρε τα παιδιά από το σχολείο που πήγαιναν και τα έγραψε στο αγγλικό σχολείο St Catherine, στη Λυκόβρυση στο οποίο όλα τα μαθήματα διδάσκονται στην αγγλική γλώσσα και τα ελληνικά ως ξένη γλώσσα.

Η Ελένη Μενεγάκη όμως απάντησε και σε ένα δεύτερο μήνυμα…που την αμφισβήτησε…

Read More

And More