Ελεονώρα Μελέτη – Θοδωρής Μαροσούλης: Πρώτη βραδινή έξοδος για το ζευγάρι μετά τις φήμες ότι παντρεύτηκε! [pics]

Η Ελεονώρα Μελέτη βιώνει μία από τις πιο όμορφες φάσεις της ζωής της! Δηλώνει full in love με τον σύντροφό της, Θοδωρή Μαροσούλη, ενώ σε λίγους μήνες πρόκειται να φέρει στον κόσμο τον καρπό του έρωτά τους, καθώς διανύει τον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της. Μάλιστα, τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί στο διαδίκτυο η είδηση πως το ζευγάρι επισημοποίησε την σχέση του.

Πιο συγκεκριμένα, υπάρχει μια ανάρτηση από τον προσωπικό λογαριασμό στο Facebook της παρουσιάστριας, η οποία δείχνει ότι άλλαξε την κατάστασή της σε “Παντρεμένη”, αλλά, σύμφωνα με πληροφορίες, φαίνεται πως μετά από λίγο την έσβησε. Τόσο η Ελεονώρα, όσο και ο Θοδωρής δεν έχουν επιβεβαιώσει ή διαψεύσει κάτι ακόμη.
Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE, μάλιστα, απαθανάτισε το όμορφο ζευγάρι, το βράδυ της Δευτέρας, στην πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης “Ότι… τίποτα” στο Θέατρο Πειραιώς 131, με πρωταγωνιστές την Σοφία Κουρτίδου και τον Ευθύμη Ζησάκη. Η Ελεονώρα φαινόταν πιο ευτυχισμένη από ποτέ στο πλευρό του Θοδωρή Μαροσούλη, αφού δεν σταματούσε να χαμογελάει. Άλλωστε όπως είχε δηλώσει στην τηλεοπτική συνέντευξή της στην Ελένη Μενεγάκη “Όταν τον γνώρισα ήξερα ότι ήταν ο άνδρας της ζωής μου και ο πατέρας των παιδιών μου”!

Δες τις φωτογραφίες:

Read More

And More