Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Η “συμμαχία” με το μισθοφόρο, οι νέες συνθήκες και οι φήμες για αποχώρηση!

Η αποχώρηση της Ειρήνης Παπαδοπούλου (μετά το bullying που υπέστη, όπως είπε και η ίδια) έσκασε σαν βόμβα πριν λίγες εβδομάδες και τώρα, μετά το μεγάλο πάρτυ της ένωσης στο survivor δεν άργησε να κυκλοφορήσει η φήμη πως αποχωρεί οικειοθελώς και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη από το Survivor. Η αθλητικογράφος του ΣΚΑΪ που αποτελεί φαβορί για το παιχνίδι, αλλά έχει δεχτεί σκληρή κριτική λόγω της κόντρας με τον Γιώργο Αγγελόπουλο, φαίνεται πως απασχολεί έντονα τα media και όχι μόνο!

Οι διαρροές διχάζονται, αλλά κανείς δεν παίρνει επίσημη θέση. Το ερώτημα είναι αν τελικά η Ευρυδίκη έμαθε για την αρνητική δημοσιότητα που έχει πάρει το όνομά της και θέλησε να αποχωρήσει – παρόλο που είναι δυνατή παίχτρια – ή αν παραμένει τελικά στο παιχνίδι και συνεχίζει κανονικά.

Ήδη οι φήμες ότι μπορεί να έχει κάποια πληροφόρηση για το τι συμβαίνει πίσω στην Ελλάδα σε σχέση με το Survivor, χτύπησαν κόκκινο μετά την ατάκα της στα κουίζ πως …«Πάλι θα παίξω παντού». Με δεδομένο ότι στο πάρτι της ένωσης οι περιορισμοί χαλάρωσαν και οι παίκτες ήρθαν σε επαφή με αρκετό κόσμο που βρισκόταν εκεί, δε θα προκαλούσε καθόλου εντύπωση αν έφτασε στα αυτιά της Ευρυδίκης ποια είναι η διάθεση του κόσμου απέναντι της…

Η Κλεοπάτρα Πατλάκη σημείωσε στο La biri biri πως υπάρχουν αντικρουόμενα μηνύματα από τις πηγές της και από τη μία πλευρά υποστηρίζεται ότι η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έχει ήδη αποχώρησει από το Survivor καθώς έκρινε πως λάμβανε αρνητική δημοσιότητα…

«Να πούμε ότι υπάρχουν πηγές που λένε ότι η Ευρυδίκη εδώ και μία εβδομάδα είναι έξω και υπάρχει και μια άλλη πηγή που λέει παιδιά δεν υπάρχει αποχώρηση. Εμείς σας τα λέμε, εσείς διαλέξτε τι θέλετε να πιστέψετε. Υπάρχουν φήμες εδώ και καιρό. Χθες άτομο συγκεκριμένο και πολύ αξιόπιστο μου είπε ότι έχει βγει η Ευρυδίκη και είναι έξω, αλλά η δική μου πηγή μου λέει ότι δεν υπάρχει αποχώρηση. Μένει να δούμε τι θα δούμε» ανέφερε η δημοσιογράφος.

Η συμμαχία με τον πρώην μισθοφόρο

Προς το παρόν, πάντως, η ένωση των δυο ομάδων δεν έχει δείξει να την επηρεάζει. Χθες ήταν αυτή που έφερε την τελική νίκη για το έπαθλο επικοινωνίας στην ομάδα της, ενώ στο πάρτυ της Ένωσης φάνηκε να έχει βρει νέο “σύμμαχο” στο πρόσωπο του πρώην μισθοφόρου.

Δες το video:

Read More

And More