Ευτυχισμένος μπαμπάς ο Αποστόλης Τότσικας! Δες τον στις κούνιες με τα παιδιά του

Τα μωρά τους όλο και μεγαλώνουν, τον Σεπτέμβρη έγιναν ενός έτους, και είναι φυσικά οι απόλυτοι πρωταγωνιστές στο σπίτι με την Ρούλα Ρέβη και τον Αποστόλη Τότσικα να μην χορταίνουν να περνούν μαζί όμορφες οικογενειακές στιγμές. Και κάπως έτσι οι Κυριακές τους είναι γεμάτες με παιχνίδι και βόλτες με τα δίδυμα.

Αυτήν τη φορά το ζευγάρι βρέθηκε με τα παιδιά στις κούνιες και δεν σταμάτησαν να χαμογελούν. Σε ρόλο “παπαράτσι” η Ρούλα Ρέβη μάλιστα, ανέβασε στο instagram μια τρυφερή φωτογραφία του Αποστόλη Τότσικα με το μωρό, ενώ ακολούθησε και βόλτα για φαγητό με φίλους.


Το τελευταίο διάστημα, το ζευγάρι δεν κρύβει τη χαρά του για τα μωρά και τόσο η γνωστή φωτογράφος, όσο και ο ηθοποιός ασχολούνται με την φροντίδα τους. Σε παλαιότερη συνέντευξή του, μάλιστα, ο Αποστόλης είχε δηλώσει: “Αρχίζεις και ευαισθητοποιείσαι πιο πολύ. Ξυπνάει μέσα σου το ένστικτο της προστασίας και της αγάπης. Σίγουρα είναι ένα από τα πιο όμορφα πράγματα που μπορεί να νιώσει ένας άνθρωπος στη ζωή του και ό,τι πιο ωραίο μπορεί να του συμβεί”.


Read More

And More