Φαίη Σκορδά: Αποκάλυψε πότε θα μετακομίσει με τα παιδιά στο νέο σπίτι! Video

Η Φαίη Σκορδά για ακόμη μια φορά είχε μια άκρως επιτυχημένη χρονιά, καθώς “Το Πρωινό” τερματίζει πρώτo κάθε φορά στους πίνακες τηλεθέασης. Η γνωστή παρουσιάστρια βρέθηκε σε εκδήλωση με τους συνεργάτες της και μίλησε στην κάμερα των Αποκαλυπτικών για την φετινή χρονιά, ενώ αποκάλυψε πως δεν έχει μετακομίσει ακόμη, παρά τα όσα γράφονται το τελευταίο διάστημα.

“Είχε πολλές χαρές, είχε πολύ κούραση, γιατί κακά τα ψέμματα, όλοι μας δουλεύουμε πολύ. Αισθάνθηκα κάποιους ανθρώπους, οι οποίοι ήταν πολύ κοντά μου και μου έδωσαν πολύ δύναμη και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Έχω ανθρώπους από την δουλειά που με νοιάζονται”, ανέφερε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια του ANT1.
“Ακόμα δεν έχουμε μετακομίσει, αλλά θα μετακομίσουμε κάποια στιγμή. Γενικά, εγώ είμαι άνθρωπος πολύ του σπιτιού, θεωρώ το πιο σημαντικό πράγμα στην ζωή – από τα υλικά αγαθά – το να έχεις ένα όμορφο περιβάλλον, γιατί μ’ αρέσει να ζω μέσα στο σπίτι” αποκάλυψε η Φαίη, ενώ δεν δίστασε να παραδεχτεί πως τα πιο όμορφα Χριστούγεννα είναι από τότε που γεννήθηκαν ο Γιάννης και ο Δημήτρης, καθώς απέκτησαν άλλη σημασία!

Δες το βίντεο:

Read More

And More