Πίσω στην κορυφή της σελίδας
12.05.2016 | 23:52

Γιάννης Βαρδής: Φωτογραφίζεται με την σύζυγό του λίγο πριν τη γέννα και μιλά για τη δικαστική διαμάχη με την χήρα του πατέρα του

Γιάννης Βαρδής: Φωτογραφίζεται με την σύζυγό του λίγο πριν τη γέννα και μιλά για τη δικαστική διαμάχη με την χήρα του πατέρα του
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Αντίστροφα μετρά για τον ερχομό του πρώτου του παιδιού ο Γιάννης Βαρδής και λίγο πριν τον τοκετό φωτογραφίζεται με την σύζυγό του Νατάσα Σκαφιδά σε τρυφερά ενσταντανέ για το Down Town. Ο γνωστός τραγουδιστής μάλιστα, δυο χρόνια μετά το θάνατο του πατέρα του Αντώνη Βαρδή, μιλά για το όμορφο δώρο ζωής που περιμένει, αλλά και τη δικαστική διαμάχη με την χήρα του πατέρα του Φιλοθέη Μωβ.

“Δεν δικαιούται κανένα μερίδιο του σπιτιού, όπως υποστήριξε. Η διαθήκη λέει ότι το σπίτι ανήκει σε μένα και την Καλλιστώ. Εμείς είμαστε οι μοναδικοί κληρονόμοι”, αποκαλύπτει ο Γιάννης Βαρδής μιλώντας για τη δικαστική και συμπλήρωσε: “Δυστυχώς δεν είναι μαζί μας ο πατέρας μου για να βάλει τα πράγματα στη θέση τους. Εκείνος μπορούσε να την διαχειριστεί”.Ενώ, στις δημόσιες κατηγορίες της Φιλοθέης Μωβ, πως την «πέταξαν έξω από το σπίτι» αναφέρει:

“Γενικά ό,τι έχει ειπωθεί μέχρι σήμερα από την πλευρά της είναι ψέματα. Δεν υπάρχει ούτε μία αλήθεια. Ακόμη και το όνομά της είναι ψεύτικο. Δεν τη λένε Φιλοθέη Μωβ, αλλά Μαρία Σκιτζή. Δεν υπάρχει το όνομα Φιλοθέη σε ταυτότητα, φορολογικές δηλώσεις και τραπεζικούς λογαριασμούς. Εμείς την ξέραμε απλώς ως Μαρία. Μας είχε πει, όμως, ότι όλοι τη φωνάζουν Φιλοθέη. Σε ό,τι αφορά το Μωβ, δεν είναι το πραγματικό της επίθετο αλλά το παρατσούκλι της στο facebook. Επίσης, για κάποιον περίεργο λόγο αυτή η γυναίκα ερχόταν σε όλες τις συναυλίες μου, πριν ακόμη γίνει σύντροφος του πατέρα μου. Είχε έρθει ακόμη και σε μία συναυλία μου στην Κρήτη.Ο πατέρας μου κλείνει τον Σεπτέμβριο δύο χρόνια που «έφυγε». Στους δύο μήνες πάνω, αυτή η γυναίκα μάς ρώτησε αν μπορεί να μείνει για ένα διάστημα στο σπίτι μας. Της απαντήσαμε «εννοείται πως θα μείνεις. Ήσουν η σύζυγός του και υπάρχουν συναισθηματικοί δεσμοί». Συμφωνήσαμε να μείνει έξι μήνες. Όταν τελικά κοντεύαμε να κλείσουμε χρόνο άρχισα να κάνω κάποιες συζητήσεις μαζί της. Τη ρώτησα απλώς πότε σκοπεύει να πάει σε δικό της σπίτι. Την τελευταία φορά που της ζήτησα, πολύ ευγενικά, να αποχωρήσει από το σπίτι γιατί η γυναίκα μου είναι έγκυος και θέλουμε να μεταφερθούμε στον επάνω όροφο, μου δήλωσε ότι «εγώ δεν θα φύγω από το σπίτι». Χωρίς καμιά δικαιολογία. Μου είπε κι άλλα, τα οποία δεν θα ήθελα να αναφέρω.Μόλις άκουσα αυτά τα λόγια της, συνήλθα. Άλλαξα τις κλειδαριές του σπιτιού και έκανα πολύ καλά. Φρίκαρα, δεν υπήρχε άλλος τρόπος να φύγει αυτή η γυναίκα. Και εκείνη επέλεξε να με πάει δικαστικά...”

Διάβασε περισσότερα στο Down Town που κυκλοφορεί!

Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10