Γιώργος Λιάγκας: Για μπάνιο στη Βουλιαγμένη! [pics]

Αν υπάρχει ένας διάσημος λάτρης της θάλασσας και των υδάτινων σπορ, τότε αυτός είναι ο Γιώργος Λιάγκας! Ο γνωστός παρουσιαστής δεν χάνει την παραμικρή ευκαιρία να βρεθεί στην παραλία και να παραδοθεί στα… κύματα, ώστε να χαλαρώσει και να αποβάλλει το άγχος και τους γρήγορους ρυθμούς της καθημερινότητας! Αυτό αποδεικνύει και η πρόσφατη επίσκεψή του σε πλαζ της Βουλιαγμένης (η αγαπημένη του στην περιοχή της Αττικής), όπου ξεκίνησε τις… κολυμβητικές εξορμήσεις της σεζόν! Γιατί ο πρόσφατα χωρισμένος δημοσιογράφος, μπορεί να λατρεύει το καλοκαίρι και τα θαλάσσια active sports, αλλά είναι και ένας άριστος χειμερινός κολυμβητής.

Την περασμένη εβδομάδα, ο φωτογραφικός φακός τον αιφνιδίασε, καθώς ο Γιώργος Λιάγκας περπατούσε με το μαγιό του στην παραλία της Βουλιαγμένης που είχε επισκεφτεί μόνος του. Βέβαια, δεν ήταν ο μοναδικός που… είδε ήλιο και βγήκε, αφού στην ακτή υπήρχαν και αρκετοί άλλοι λουόμενοι, παρά τις ακόμη “άγριες” καιρικές συνθήκες!

Ο φετινός χειμώνας μπορεί να έκανε… τερτίπια στο Γιώργο Λιάγκα και να μην του επέτρεψε να απολαύσει περισσότερο (και νωρίτερα) την αγαπημένη του θάλασσα, αλλά ο παρουσιαστής δεν έχασε χρόνο και στην πρώτη άνοδο της θερμοκρασίας έκανε το πρώτο μπάνιο του! Μάλιστα, παρά την περιπέτεια υγείας που είχε λόγω της χειμερινής κολύμβησης, ο αγαπητός showman δεν διστάζει να επισκεφτεί την παραλία, ακόμη και με χαμηλότερες του φυσιολογικού θερμοκρασίες.

Read More

And More