Γοητευτικοί κύριοι της ελληνικής showbiz έπαιξαν ποδόσφαιρο για καλό σκοπό! [pics]

Μερικοί από τους πιο ωραίους και γοητευτικούς άντρες της εγχώριας showbiz ένωσαν τις δυνάμεις τους και έπαιξαν ποδόσφαιρο για καλό σκοπό. Ο φιλανθρωπικός αγώνας έγινε το απόγευμα της Δευτέρας, στο γήπεδο «Δημήτρης Νικολαϊδης» στον Βύρωνα και αφορμή στάθηκε η υγεία του μικρού Παναγιώτη. Ο 7χρονος παλεύει με μια επιθετική μορφή καρκίνου και χρειάζονται 335.000 ευρώ για να ταξιδέψει στις ΗΠΑ και να υποβληθεί στην απαραίτητη θεραπεία, ώστε να γίνει καλά.

Στο γήπεδο έδωσαν το παρών, τόσο προσωπικότητες του αθλητισμού, όσο και διάσημες παρουσίες της ελληνικής showbiz, όπως ο Κώστας Φραγκολιάς, ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο Στέλιος Χανταμπάκης, ο Κώστας Γκρέκας, ο Λούκας Γιώρκας κ.α. Τόσο οι γοητευτικοί άντρες, όσο και οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές, όπως ο Αντώνης Νικοπολίδης “ρίχτηκαν” στο γήπεδο για τον μικρό Παναγιώτη.
Δες όλες τις φωτογραφίες:
Κώστας Φραγκολιάς
Στέλιος Χανταμπάκης
Αντώνης Νικοπολίδης
Γιώργος Αγγελόπουλος
Λούκας Γιώρκας
Κώστας Γκρέκας
Ο 7χρονος Παναγιώτης παλεύει τα τελευταία τρία χρόνια με νευροβλάστωμα 4ου σταδίου. Το νοσοκομείο έχει γίνει πια το δεύτερο σπίτι του, καθώς έχει ακολουθήσει όλες τις θεραπείες του πρωτοκόλλου για το νευροβλάστωμα στην Ελλάδα αλλά και στην Αγγλία, καταφέρνοντας να βγει νικητής μέχρι τώρα. Ο καρκίνος του όμως είναι αρκετά επιθετικός και υπάρχει κίνδυνος να υποτροπιάσει, για αυτό και χρειάζεται επειγόντως να μεταφερθεί στις Ηνωμένες Πολιτείες, προκειμένου να του χορηγηθεί πειραματική θεραπεία.

Read More

And More