H Σμαράγδα Καρύδη μας διηγείται την απίστευτη ιστορία του Γιάννη και του Νταγιάν! [pic]

Είναι γνωστή η λατρεία της Σμαράγδας Καρύδη όχι μόνο για τον σκύλο της τον Γιάννη και το τυφλό γάτο της τον Φώτη αλλά και για όλα τα ζώα! Σήμερα μας σύστησε τον καλό φίλο του Γιάννη! Ή μάλλον τον παππού του όπως χαρακτηριστικά έγραψε!

Να πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Σήμερα η αγαπημένη ηθοποιός μας σύστησε τον Νταγιάν, τον αδέσποτο σκύλο (αλλά εμβολιασμένο από το Δήμο της Αθήνας) ο οποίος είναι “μορφή” στην περιοχή της Ακρόπολης και πάντα ο σκύλος της ο Γιάννης πηγαίνει να τον βρει όποτε η Σμαράγδα τον βγάζει βόλτα!

Διάβασε όσα έγραψε : “Ο Γιάννης κι ο Νταγιάν. Ο Νταγιάν είναι απο τα αδέσποτα που φροντίζει ο δήμος Αθηναίων. (εννοώ οτι ειναι εμβολιασμένα καταγεγραμμένα και τσιπαρισμενα με καρτελάκι όνομα και τηλέφωνα του Δήμου επάνω τους.Το να φάνε να πιούν και μια κουβερτούλα τωρα στα χιόνια ειναι κατι που πρέπει να φροντίζουμε όλοι όσοι ζούμε δίπλα τους) Ο Νταγιάν ειναι το καλύτερο αδέσποτο στην Ακρόπολη.Έχουν προσπαθήσει να τον υιοθετήσουν αλλά ο Νταγιάν ειναι αλήτικη ψυχή και του αρέσει να ζει εξω. Ειναι πολύ γέρος και σοφός για αυτό και τον σέβονται ολα τα σκυλιά της γειτονιάς. Αν και περπατάει πιά με δυσκολία κάθε φορά που βλέπει τον Γιάννη εχει όρεξη για παιχνίδι. Ο Γιάννης από τότε που ήταν μωρό οταν τον βλέπει τρέχει καταπάνω του και του μιλαει. Δε ξερω τι του λέει. Κατι τον παρακαλάει. Νομίζω τον εχει για παππού του. Παππούς και εγγονός. Ετσι έχουν αποφασίσει οι δυό τους”


Ο Γιάννης κι ο Νταγιάν. Ο Νταγιάν ειναι απο τα αδέσποτα που φροντίζει ο δήμος Αθηναίων. (εννοώ οτι ειναι εμβολιασμένα καταγεγραμμένα και τσιπαρισμενα με καρτελάκι όνομα και τηλέφωνα του Δήμου επάνω τους.Το να φάνε να πιούν και μια κουβερτούλα τωρα στα χιόνια ειναι κατι που πρέπει να φροντίζουμε όλοι όσοι ζούμε δίπλα τους) Ο Νταγιάν ειναι το καλύτερο αδέσποτο στην Ακρόπολη.Έχουν προσπαθήσει να τον υιοθετήσουν αλλά ο Νταγιάν ειναι αλήτικη ψυχή και του αρέσει να ζει εξω. Ειναι πολύ γέρος και σοφός για αυτό και τον σέβονται ολα τα σκυλιά της γειτονιάς. Αν και περπατάει πιά με δυσκολία κάθε φορά που βλέπει τον Γιάννη εχει όρεξη για παιχνίδι. Ο Γιάννης από τότε που ήταν μωρό οταν τον βλέπει τρέχει καταπάνω του και του μιλαει. Δε ξερω τι του λέει. Κατι τον παρακαλάει. Νομίζω τον εχει για παππού του. Παππούς και εγγονός. Ετσι έχουν αποφασίσει οι δυό τους by @kalli_mavrogeni #labrador #labradorretriever #labradorable #γιαννης #νταγιανακος #matisfashion @matis_fashion

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Smaragda Karidi (@smaragda_karidi_official) στις

Read More

And More