Η Κέρκυρα μέσα από τα μάτια του Σάκη Ρουβά!

Οικογενειακές στιγμές στην Κέρκυρα απολαμβάνει ο Σάκης Ρουβάς. Ο κορυφαίος σταρ, μετά τον τελικό του X Factor και το δυναμικό διήμερο στο Estate Seaside @ Ακρωτήρι αναχώρησε για το αγαπημένο του νησί όπου τον περίμεναν η Κάτια Ζυγούλη και τα 4 παιδιά τους.

Η οικογένεια Ρουβά βρίσκεται στο όμορφο νησί του Ιονίου από τις αρχές Ιουλίου με τον Σάκη να πηγαινοέρχεται λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Ανάμεσα σε αυτές είναι το hot υπερθέαμα που παρουσιάζει στο γνωστό summer club αλλά και το ανατρεπτικό live που ετοιμάζει στις 27 Ιουλίου στη Μύκονο. Δες εδώ!

Όσο βρίσκεται όμως στη γενέτειρά του φροντίζει να χαίρεται τις βόλτες με την Κάτια και τα παιδιά (δες εδώ περισσότερα) αλλά και τις ομορφιές του τόπου. Φυσικά, δεν σταματά να απαθανατίζει με τον φωτογραφικό του φακό ότι τον εντυπωσιάζει στο νησί των Φαιάκων.


Σε μία από τις βόλτες του βρέθηκε στο Ρωμαϊκό υδραγωγείο και μοιράστηκε μία επιβλητική φωτογραφία με τους διαδικτυακούς του φίλους. Η αγάπη του Σάκη για την Ελλάδα είναι γνωστή και δεν χάνει καμία ευκαιρία να συμβάλει στην πρόοδό της είτε διαφημίζοντάς την είτε συμβάλλοντας καλλιτεχνικά και κοινωνικά σε αυτή.

Read More

And More