Η Τάμτα περιγράφει τον ροκ γάμο που θα ήθελε να κάνει!

Το απόλυτο pop idol της Ελλάδας και κριτής του X-Factor, σε μία συνέντευξη-παιχνίδι στον Αλέξανδρο Πριφτη και το Down Town Κύπρου, μιλάει για όλες τις κρυφές πτυχές του χαρακτήρα της και όλα όσα τη διαμόρφωσαν μέσα στα χρόνια. Ανάμεσα σε άλλα, η Τάμτα μίλησε και για το πως θα ήθελε να είναι ο γάμος της αν ξαναπαντρευόταν.

Αγάπη
«Έχω πάρει πολλή κι έχω δώσει, όμως, εξίσου. Έτσι είναι τα πράγματα στη ζωή: ό,τι δίνεις, παίρνεις. Ποτέ δεν ζήτησα συναισθήματα και δεν παρακάλεσα κανέναν. Όποιος ήθελε να δώσει, έδινε. Εγώ έκανα πάντα αυτό που αισθανόμουν. Κι έτσι εκφραζόμουν. Δεν τα έβαλα ποτέ σε ζυγαριά και δεν τα μέτρησα ποτέ. Οπότε δεν ξέρω αν βγήκα “ριγμένη” ή “χαμένη” στην αγάπη. Αυτό που μπορώ να πω σίγουρα όμως, είναι ότι από τα άτομα που με ενδιέφερε, πήρα πολλή αγάπη. Τα πρόσωπα που αγαπώ περισσότερο κι από τη ζωή μου είναι η κόρη μου και η μητέρα μου. Εννοείται αυτό!»

Βάρος
«Ποτέ μου δεν πρόσεχα τα κιλά μου. Ούτε έκανα εξαντλητικές δίαιτες και όλα αυτά που συνηθίζουν ορισμένοι. Ο καθένας, ωστόσο, κάνει αυτό που πιστεύει. Δεν με απασχόλησε ποτέ το θέμα των κιλών. Είμαι σταθερά στα 57 κιλά. Ενίοτε και στα 55 κιλά. Ωστόσο, προσέχω πάρα πολύ να μη χάνω κιλά και να κρατάω το βάρος μου σε αυτά τα επίπεδα. Εξάλλου, δεν μου αρέσω όταν αδυνατίζω πάρα πολύ»

Γάμος
«Ε, τι να πω για το γάμο; Τον έχω δοκιμάσει ήδη μία φορά – απέτυχε και τέλος. Δεν μου λέει κάτι. Γάμος είναι κι όταν συμβιώνεις με έναν άνθρωπο και είστε πολλά χρόνια μαζί. Όταν σας δένουν πολλά πράγματα. Δεν είναι σώνει και καλά η εκκλησία, η τελετή και οι υπογραφές. Απ’ την άλλη, αν παντρευόμουν ξανά -που δε νομίζω ότι θα το δοκίμαζα- θα έκανα κάτι πολύ ανατρεπτικό. Δεν θα τραβούσα το άγχος με το νυφικό, τα φορέματα, τις μπομπονιέρες… Θα έκανα ροκ γάμο»

Δοκιμασίες
«Η ζωή που έχω ζήσει μέχρι σήμερα, δεν ήταν και ιδιαίτερα εύκολη. Δεν μου χαρίστηκε κάτι. Έχω περάσει πολλές δοκιμασίες στη ζωή μου. Το ότι έγινα μάνα στα 14 μου, το ότι άλλαξα χώρα και ήρθα στην Ελλάδα ξαφνικά, το γεγονός ότι δήλωσα συμμετοχή σε ένα talent show, όπου δεν μιλούσα καν καλά τα ελληνικά… Έχω περάσει πολλά, αλλά τα έφερα εις πέρας όλα. Δεν με τρομάζουν τα δύσκολα. Ίσα-ίσα που έτσι εξελίσσομαι και πηγαίνω παρακάτω»

Έρωτας
«Ποτέ δεν ήταν προτεραιότητά μου ο έρωτας. Πάντα είχα σε πρώτη μοίρα το παιδί μου κι έπειτα τη δουλειά μου, για να μπορούμε να ζήσουμε. Δεν με απασχόλησε ποτέ, ούτε ήταν η πρώτη μου ανάγκη. Όμως, όταν μου συμβαίνει, κάθε φορά, τον ζω! Δεν καταπιέζω τα συναισθήματά μου».

Ζήλια
«Δεν ξέρω αυτό το συναίσθημα και, πολλές φορές, παρεξηγούμαι γι’ αυτό. Ούτε τους συντρόφους μου ζήλευα – και κάποιοι το έπαιρναν σαν να αδιαφορούσα. Δεν ήταν έτσι. Εμπιστεύομαι τον άλλον. Ούτε τους φίλους μου έχω ζηλέψει, ούτε τους συναδέλφους μου. Έχουν υπάρξει κάποιες φορές που έχω πει “αχ, θα ήθελα να είχα την καριέρα του” ή “το τάδε τραγούδι μακάρι να το είχα πει εγώ”, αλλά ως εκεί. Δεν φθονώ ποτέ και κανέναν»

Πλαστικές επεμβάσεις
«Δεν έχω κάνει, αλλά δεν είμαι και κατά όλων αυτών. Αν το χρειαστώ στο μέλλον, εννοείται πως θα κάνω. Δεν φοβάμαι. Αλλά ποτέ δεν θα γίνω μία άλλη ή θα κάνω καταχρήσεις. Δεν είναι κακό να φροντίζεις την εικόνα σου και να τη βελτιώνεις. Είναι νωρίς, όμως, ακόμα για μένα να κάνω το οτιδήποτε»

Φήμες
«Έχουν γραφτεί πολλά για εμένα. Από την άλλη, νιώθω και τυχερή για το πώς με έχουν αντιμετωπίσει τα Μέσα – και εσείς οι δημοσιογράφοι και οι φωτογράφοι και τα περιοδικά. Πρέπει να ξέρεις ότι όλα είναι μέσα σ’ αυτό το παιχνίδι, αλλά υπάρχουν και όρια. Ευτυχώς, έχουν σεβαστεί το παιδί μου και την προσωπική μου ζωή και ποτέ δεν έχουν ξεπεραστεί αυτά τα όρια»

Read More

And More