Η κόρη του Presley βρήκε στο pc του πρώην άνδρα της άσεμνες φωτογραφίες των δίδυμων κοριτσιών τους! Σοκάρει η εξομολόγησή της! [pics]

Σοκ προκαλεί η είδηση ότι ο πατέρας των δίδυμων εγγονών του Elvis Presley είχε στον ηλεκτρονικό του υπολογιστή άσεμνες φωτογραφίες των παιδιών του!

Την αποκάλυψη έκανε η κόρη του βασιλιά του rock n roll Lisa Μarie Presley, προκαλώντας σοκ στην κοινή γνώμη. Η αστυνομία βρήκε τις φωτογραφίες ψάχνοντας το υπολογιστή του πατέρα των παιδιών, αλλά πρώτη βρήκε άσεμνες φωτογραφίες των 8χρονων κοριτσιών η μητέρα τους.

Σύμφωνα με την Daily Mail, μετά την φρικτή αποκάλυψη, οι κοινωνικοί λειτουργοί, πήραν τα κορίτσια από το σπίτι της μητέρας τους και βρίσκονται υπό την φροντίδα της κοινωνική υπηρεσίας προστασίας παιδιών της Καλιφόρνια. Έχει μάλιστα οριστεί δίκη για τον Μάρτιο όπου θα αποφασιστεί η τύχη τους.

Η Lisa Marie παντρεύτηκε τον Michael Lockwood παντρεύτηκαν με μια χλιδάτη τελετή στο Τόκυο το 2006 και χώρισαν πέρσι. Σύμφωνα πάντα με το ίδιο ρεπορτάζ ο Lockwood απαιτεί από την πρώην γυναίκα του διατροφή 40 χιλιάδων δολαρίων το μήνα

“Σοκαρίστηκα τρομοκρατήθηκα και αηδίασα” φέρεται να έχει δηλώσει στα επίσημα έγγραφα του διαζυγίου η μοναχοκόρη του Elvis, “μόλις ανακάλυψα τις άσεμνες φωτογραφίες των παιδιών μου στον υπολογιστή του πατέρα τους”. Ισχυρίζεται επίσης πως η περιουσία της ύψους 300 εκατομμυρίων δολαρίων έχει σχεδόν εξαφανιστεί.

Read More

And More