Ηλίας Ψινάκης: Πάντρεψε τον Παραολυμπιονίκη Αποστόλη Μουμτζογλου

Μεγάλη συγκίνηση για τον Ηλία Ψινάκη. Ο Δήμαρχος Μαραθώνα πάντρεψε σήμερα τον Παραολυμπιονίκη Αποστόλη Μουμτζόγλου με την εκλεκτή της καρδιάς και έδωσε στο ζευγάρι τις θερμότερες ευχές του.

“Ο πιο συγκινητικός γάμος που έχω κάνει…!!Σήμερα ήρθε ο Παραολυμπιονίκης Αποστόλης Μουμτζόγλου με το δοξασμένο αμαξ’ιδιο του και τον πάντρεψα με αυτό το υπέροχο κορίτσι!!! Η αφετηρία μιας ευτυχισμένης ζωής!!Χιλιάδες Ευχές!!!”, έγραψε χαρακτηριστικά στο Instagram του και ανέβασε μια φωτογραφία από την τελετή.


Ο Απόστολος Μούμτζογλου είναι ένας πολύ δραστήριος αθλητής καθώς εκτός από το μπάσκετ έχει συμμετάσχει στο πρώτο πανελλήνιο πρωτάθλημα τένις αλλά και σε πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου στους αγώνες ταχύτητες με αγωνιστικό αμαξίδιο. Έχει κατακτήσει οκτώ πανελλήνια πρωταθλήματα μπάσκετ με τους Αετούς και ένα νταμπλ . Μετά τον Περικλή Τσαπανίδη το 2004, ήταν ο πρώτος Έλληνας αθλητής με αμαξίδιο που πήρε μεταγραφή σε ξένο πρωτάθλημα για τη Ρόμα στην Ιταλία και στη συνέχεια στη γαλλική Σεντ Αβόλτ.

Το 2011, ο Απόστολος Μουμτζόγλου έκανε περήφανη την Ελλάδα, κατακτώντας με την εθνική ομάδα μπάσκετ με αμαξίδιο το χάλκινο μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Λιθουανίας.

Read More

And More