Ιωάννα Λίλη: Στολισμός υπερπαραγωγή στο σπίτι της για τα Χριστούγεννα! [pics]

Μπορεί ο σύζυγός της Θοδωρής Ζαγοράκης να βρίσκεται στις Βρυξέλλες για τις εργασίες του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, η Ιωάννα Λίλη όμως φρόντισε να περάσει ένα δημιουργικό διήμερο με τους φίλους και τα παιδιά της στη Θεσσαλονίκη. Η γνωστή παρουσιάστρια μάλιστα, αποφάσισε να στολίσει και το σπίτι για τις γιορτές και εντυπωσίασε με τη διακόσμηση – υπερπαραγωγή που έκανε.

“Μια όμορφη, γλυκιά και ηλιόλουστη καλημέρα σε όλους τους φίλους και τις φίλες! Έπειτα από παρότρυνση των παιδιών που λαχταρούν να έρθουν γρήγορα τα Χριστούγεννα – η πιο όμορφη γιορτή του χρόνου – στολίσαμε μαζί με φίλους (Καλαϊτζής Μπάμπης και Νίκη )! Να είστε όλοι καλά!”, έγραψε στο Instagram και ανέβασε φωτογραφίες από το στολισμό στο σπίτι συμπληρώνοντας: “Δεν χρειάζεται πάντα να είμαστε οι καλύτεροι, αλλά να δίνουμε πάντα τον καλύτερό μας εαυτό!”.

Η Ιωάννα Λίλη, άλλωστε, αγαπά τις γιορτές και τις οικογενειακές στιγμές με τον Ιωάννη και την Μαρία της στο σπίτι και τόσο εκείνη όσο και ο σύζυγός της Θοδωρής Ζαγοράκης δύσκολα χαλούν χατίρι στα παιδιά τους!

Μια όμορφη-γλυκιά-ηλιόλουστη Καλημέρα σε όλους τους φίλους-φίλες!!! Επειτα από παρότρυνση των παιδιών που λαχταρούν να έρθουν γρήγορα τα Χριστούγεννα-η πιο όμορφη γιορτη του χρόνου- στολίσαμε ,μαζι με φίλους( Καλαιτζής Μπάμπης και Νίκη )! Να είστε όλοι καλά!!! #christmastime #christmasspirit #christmastree #wonderfultime Δεν χρειάζεται πάντα να είμαστε οι καλύτεροι,αλλά να δίνουμε πάντα τον καλύτερό μας εαυτο!!!! #wedonotalwaystobe #thebest #weneedtogiveourbest!!! LOVEU!!!!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ιωαννα Λιλη (@ioanna_lili) στις

Read More

And More