Καλομοίρα – Γιώργος Μπούσαλης: Η έκπληξη που τους περίμενε το Σαββατοκύριακο!

Πριν λίγες μέρες είχε τα γενέθλιά του και έστησε μια μεγάλη γιορτή με αγαπημένους φίλους στο σπίτι του στην Καλιφόρνια και τώρα ταξίδεψε ως την Ουάσιγκτον για να δει τους κουμπάρους του Καλομοίρα και Γιώργο Μπούσαλη, αλλά και τη βαφτιστήρα του. Ο λόγος για τον γνωστό make up artist Δημήτρη Γιαννέτο που βρέθηκε στο σπίτι της Καλομοίρας και έκανε έκπληξη στο ζευγάρι και την μικρή τους κόρη.

Η Καλομοίρα και ο Δημήτρης συνδέονται με πολυετή φιλία και το καλοκαίρι έγιναν και κουμπάροι, αφού ο make up artist βάφτισε την μικρή Καλομοίρα Αναστασία (μαζί με την επίσης κουμπάρα τους Μαριέττα Χρουσαλά) και έγινε και επίσημα μέλος της οικογένειας. Ο ίδιος μάλιστα, ετοίμασε αυτές τις μέρες βαλίτσες και βρέθηκε στο σπίτι του ζευγαριού με τον Γιώργο και την Καλομοίρα να μην μπορούν να κρύψουν τη χαρά τους.

Ο Δημήτρης Γιαννέτος αφού επιδόθηκε σε non stop παιχνίδι με τα δίδυμα αγόρια και την μικρή του βαφτιστήρα, πήρε τους κουμπάρους του και βγήκαν να γιορτάσουν όλοι μαζί. Και φυσικά μοιράστηκαν φωτογραφίες και video στα social media.

Read More

And More