Κατερίνα Καινούργιου: Η πρεμιέρα που επέλεξε για το βράδυ της Παρασκευής με τις φίλες της! [pics]

Η Κατερίνα Καινούργιου λατρεύει τις βραδινές εξόδους και ειδικότερα τα βράδια της Παρασκευής και του Σαββάτου, που δεν έχει πρωινό ξύπνημα για την εκπομπή της, ξενυχτάει σχεδόν πάντα με καλή παρέα! Έτσι, το βράδυ της Παρασκευής βρέθηκε στο νυχτερινό κέντρο Έναστρον, στην πρεμιέρα της Πάολα, του Γιώργου Μαζωνάκη και του Στέλιου Ρόκκου. Φυσικά, η οικοδέσποινα του “Φτιάξε καφέ να στα πω” ήταν για ακόμη μια φορά με τις αγαπημένες της φίλες!
Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE “τσάκωσε” την γνωστή παρουσιάστρια να κάθεται στα πρώτα τραπέζια του νυχτερινού κέντρου και να διασκεδάζει με τις τεράστιες επιτυχίες των τριών καλλιτεχνών. Άλλωστε, η Κατερίνα Καινούργιου έχει μεγάλη αγάπη στα μπουζούκια και όταν δεν έχει εκπομπή το επόμενο πρωί, θα προτιμήσει να διασκεδάσει σε κάποιο νυχτερινό κέντρο, με τις φίλες της.
Το βράδυ της Παρασκευής ήταν αρκετά εκρηκτικό στο Έναστρον, με τον πάντα ανατρεπτικό Γιώργο Μαζωνάκη, με την δυναμική Πάολα, η οποία καθήλωσε για ακόμη μια φορά τους θαυμαστές της αλλά και με τον Στέλιο Ρόκκο, ο οποίος ταίριαξε με απόλυτη επιτυχία στο μοναδικό σχήμα του χειμώνα!
Δες τις φωτογραφίες από την βραδινή έξοδο της Κατερίνας Καινούργιου:

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Κράτα το

Κράτα το

Read More

And More