Κατερίνα Λάσπα: Με την κόρη της σε παιδική παράσταση! Φωτογραφίες

Μαμά και κόρη είναι αχώριστες και βγαίνουν πια όλο και περισσότερο μαζί. Ο λόγος για την Κατερίνα Λάσπα που δεν αποχωρίζεται την κόρη της Σάρα και μέσα στις γιορτές… οι δυο τους βρήκαν χρόνο και πήγαν μαζί στο θέατρο.
Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE τις απαθανάτισε μαζί στο θέατρο Καρέζη και την εορταστική φιλανθρωπική παράσταση “Πλούτος”, που έγινε υπό την αιγίδα της UNICEF. Και βρέθηκαν στις πρώτες θέσεις, όπου απόλαυσαν τα τραγούδια με τη φωνή της Φωτεινής Δάρρα (συμμετέχει πρώτη φορά σε παιδική παράσταση), αλλά και τις μοναδικές ερμηνείες του Κωνσταντίνου Καζάκου, του Δημήτρη Μενούνου και της Θάλειας Προκοπίου.

Υπόθεση του έργου
Στον «Πλούτο», που μοιάζει πιο επίκαιρος από ποτέ, διακωμωδείται η άνιση κατανομή του πλούτου! Με την ανατροπή της καθεστηκυίας τάξης πραγμάτων, κατά την εξέλιξη του έργου, αποτυπώνεται το μωσαϊκό της κοινωνίας στα χρόνια του Αριστοφάνη, που διψάει για πλούτο. Πόσο της μοιάζει η σημερινή δική μας κοινωνία!

Ένας πατέρας, ο Χρεμύλος, πηγαίνει στους Δελφούς να ρωτήσει τον θεό Απόλλωνα τι ακριβώς πρέπει να κάνει ώστε ο γιος του να έχει καλύτερη από αυτόν τύχη στη ζωή του. Ο θεός του απαντάει πως πρέπει να ακολουθήσει τον πρώτο άνθρωπο που θα συναντήσει βγαίνοντας από τον ναό. Αυτός που συναντά όμως, είναι ένας κουρελής και τυφλός, αλλά πρέπει να τον ακολουθήσει χωρίς να ξέρει ούτε ποιος είναι, ούτε ποιο είναι το όνομά του. Αργότερα θα μάθει πως είναι ο ίδιος ο θεός Πλούτος, δηλαδή αυτός που μοιράζει τα πλούτη – χωρίς να βλέπει πού και σε ποιον τα δίνει. Όσο είναι τυφλός όμως, μπορεί να γίνει άδικος, επομένως πρέπει να ξαναβρεί το φως του, ώστε να διακρίνει τον αποδέκτη του πλούτου…


.

Read More

And More