Κατερίνα Παπουτσάκη: Solo εμφάνιση στο θέατρο!

Ξεκούραστη και ανανεωμένη επέστρεψε η Κατερίνα Παπουτσάκη μετά τις καλοκαιρινές της διακοπές. Η ηθοποιός πέρασε στιγμές ξεγνοιασιάς στο νησί που πριν από 4 χρόνια παντρεύτηκε και φυσικά μαζί της ήταν ο σύζυγός της, Παναγιώτης Πιλαφάς και ο γιος τους Μάξιμος.

Με την επιστροφή της στην Αθήνα ξεκίνησε τις πρώτες επαγγελματικές επαφές αλλά και τις δημόσιες εμφανίσεις. Τo TLIFE την συνάντησε σε θεατρική πρεμιέρα. Με casual look αλλά πάντα εντυπωσιακή και χωρίς να έχει στο πλευρό της το σύζυγό της.

Η νέα άπαιχτη, σπαρταριστή κωμωδία του πιο δημοφιλούς σύγχρονου Γάλλου συγγραφέα Florian Zeller «Το Ψέμα» παρουσιάζεται από την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου στο Μικρό Παλλάς.

Ο Θοδωρής Αθερίδης, η Σμαράγδα Καρύδη, η Μυρτώ Αλικάκη και o Κωνσταντίνος Κάππας θα μάθουν πώς ένα μικρό ψέμα μπορεί να διαταράξει τη ζωή δύο ζευγαριών. Ο Θοδωρής Αθερίδης υπογράφει και την σκηνοθεσία της παράστασης.

Η ιστορία:

Μια βραδιά για δύο φιλικά ζευγάρια που πορεύονται χρόνια μαζί.

Το ένα ζευγάρι, η Άλις και ο Πωλ. Το άλλο ζευγάρι, ο Μισέλ και η Λωράνς.

Η Άλις έχει δει στο δρόμο τον Μισέλ να φιλιέται με μια άγνωστη γυναίκα. Θα το πει στη Λωράνς; Πώς θα κυλήσει η βραδιά;

Μια κωμωδία για όλους όσους ζητάνε να μάθουν την αλήθεια, ενώ θα προτιμούσαν ένα ψέμα. Είναι πολύ δύσκολο να λες την αλήθεια, όταν αλήθεια και ψέμα γίνονται ένα!

Read More

And More