Κάτια Ζυγούλη: Βραδινή έξοδος στο θέατρο για καλό σκοπό! [pics]

Βραδινή έξοδο για καλό σκοπό χωρίς τον Σάκη Ρουβά έκανε η Κάτια Ζυγούλη και έδωσε το “παρών” στο θέατρο Ακροπόλ και τη φιλανθρωπική βραδιά που οργανώθηκε για το Όραμα Ελπίδας! Λίγο πριν τις γιορτές η παραγωγή του Mamma Mia μαζί με τους ηθοποιούς και τους συντελεστές αποφάσισαν να αφιερώσουν τη χθεσινή βραδιά στο φιλανθρωπικό Σωματείο Όραμα Ελπίδας και να διαθέσουν τα έσοδα της χθεσινής παράστασης για τους σκοπούς του.

Έτσι, πλήθος κόσμου βρέθηκε στο θέατρο Ακροπόλ και ενίσχυσε τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία, δίνοντας μεγάλη χαρά στους πρωταγωνιστές του έργου. Ανάμεσά τους ήταν και η πάντα εντυπωσιακή Κάτια Ζυγούλη. Η Κάτια βρέθηκε μόνη στο θέατρο μιας και ο κορυφαίος Έλληνας σταρ Σάκης Ρουβάς βρισκόταν το βράδυ της Πέμπτης, στο πλατό του “The Voice” για τον Ημιτελικό του παιχνιδιού!

Χαμογελαστή και ευδιάθετη, η Κάτια Ζυγούλη που έχει μεγάλη αδυναμία στα παιδιά και γίνεται αρωγός σε φιλανθρωπικές πρωτοβουλίες που αφορούν αυτά, βρέθηκε στις πρώτες θέσεις του θεάτρου, χάρισε το πιο θερμό της χειροκρότημα στους πρωταγωνιστές και στο τέλος του έργου συναντήθηκε με την Δέσποινα Βανδή και την Μπέττυ Μαγγίρα και πόζαραν μαζί στο φωτογραφικό φακό του TLIFE.

Λίγα λόγια για την παράσταση:

Το «Mamma Mia» των ΑΒΒΑ, ένα από τα πιο επιτυχημένα και δημοφιλή μιούζικαλ όλων των εποχών σε ολόκληρο τον κόσμο, ήρθε μετά από ειδική άδεια των δημιουργών στη «χώρα» του και… για πρώτη φορά, «μιλάει» ελληνικά! Τον πρωταγωνιστικό ρόλο της Donna, ερμηνεύει η Δέσποινα Βανδή, μπαίνοντας, για πρώτη φορά, στον χώρο του μιούζικαλ.

Η παράσταση ανεβαίνει για 2η χρονιά στο θέατρο «Ακροπόλ», σε μια υπερπαραγωγή από την εταιρεία «Θέαμα-Ακροπόλ», με 45μελή θίασο και ζωντανή ορχήστρα σε σκηνοθεσία-απόδοση κειμένου και στίχων της Θέμιδας Μαρσέλλου.

Δες φωτογραφίες:

Μπέττυ Μαγγίρα, Κάτια Ζυγούλη

Κάτια Ζυγούλη, Δέσποινα Βανδή

Read More

And More