“Κλειστό” για πάντα το καμαρίνι του Παντελή Παντελίδη!

Με φωνές και συνθήματα ξεκίνησε η πρεμιέρα του Βασίλη Καρρά με τον Νότη Σφακιανάκη στο Teatro. Έξω από το νυχτερινό μαγαζί που πριν ένα χρόνο θα εμφανιζόταν ο Παντελής Παντελίδης, συγκεντρώθηκαν οι θαυμαστές του και δεν σταμάτησαν να τραγουδούν για εκείνον.

Μια μέρα πριν την πρεμιέρα του στο Teatro, ο Παντελής Παντελίδης έφυγε ξαφνικά από τη ζωή μετά το θανατηφόρο τροχαίο που είχε. Από εκείνη την ημέρα ως τώρα το μαγαζί είχε παραμείνει κλειστό. Τώρα όμως, που ήρθε η ώρα να ξαναλειτουργήσει, οι θαυμαστές του Παντελίδη φαίνεται να ενοχλήθηκαν. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Freddo, οι θαυμαστές του Παντελίδη “τα έβαλαν” με τον επιχειρηματία Κώστα Μπερτάκη, που είχε “δεσμευτεί” ( όπως λένε) το όνομα του αδικοχαμένου τραγουδιστή να συνοδεύει την ονομασία του μαγαζιού σε “Teatro PP”, πράγμα που δεν έγινε.

Μάλιστα, ο κόσμος του Παντελή κατέκλυσε την είσοδο του νυχτερινού κέντρο και μετά τις πρώτες μικρο εντάσεις, τα πνεύματα ηρέμησαν και τα συνθήματα έγιναν τραγούδια στη μνήμη του Παντελή.

Σύμφωνα πάντως, με τους υπεύθυνους του κέντρου, η διεύθυνση αποφάσισε να κρατήσει “κλειστό” το καμαρίνι του Παντελή Παντελίδη. Το καμαρίνι του Παντελή θα παραμείνει κλειστό ως φόρος τιμής στη μνήμη του, ανέφεραν χαρακτηριστικά.

Read More

And More