Πίσω στην κορυφή της σελίδας
26.06.2016 | 13:41

Κοτόπουλο: Μην κάνεις ΠΟΤΕ αυτό το λάθος στην απόψυξή του

Κοτόπουλο: Μην κάνεις ΠΟΤΕ αυτό το λάθος στην απόψυξή του
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Ο καλύτερος και πιο υγιεινός τρόπος για την προετοιμασία/μαγείρεμα του κρέατος από κοτόπουλο είναι όταν είναι φρέσκο, αλλά, αν δεν μπορείς να το κάνεις αυτό, θα πρέπει τουλάχιστον να το παγώσεις και να το ξεπαγώσεις σωστά.

Το κρέας από κοτόπουλο παγώνει γρήγορα, αλλά απαιτεί πολύ χρόνο για να ξεπαγώσει.
 
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Check this
Πώς να κάνεις την κοτσίδα σου να μην είναι βαρετή!
Εκπτώσεις: Τα 9 all season κομμάτια που πρέπει να επενδύσεις τώρα
Πρωινό και αδυνάτισμα: Γιατί είναι σημαντικό; Τι πρέπει να επιλέξεις και τι να αποφύγεις
Meyou Paris: Τα πιο stylish σπιτάκια για… γάτες!
Top 10
close button

Κάντε Like: Tlife.gr στο Facebook