Πίσω στην κορυφή της σελίδας
26.06.2016 | 13:41

Κοτόπουλο: Μην κάνεις ΠΟΤΕ αυτό το λάθος στην απόψυξή του

Κοτόπουλο: Μην κάνεις ΠΟΤΕ αυτό το λάθος στην απόψυξή του
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Ο καλύτερος και πιο υγιεινός τρόπος για την προετοιμασία/μαγείρεμα του κρέατος από κοτόπουλο είναι όταν είναι φρέσκο, αλλά, αν δεν μπορείς να το κάνεις αυτό, θα πρέπει τουλάχιστον να το παγώσεις και να το ξεπαγώσεις σωστά.

Το κρέας από κοτόπουλο παγώνει γρήγορα, αλλά απαιτεί πολύ χρόνο για να ξεπαγώσει.
 
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου

LATEST NEWS

Τελευταία ενημέρωση: 22:28

Check this
Curtain bangs: γιατί όλοι στο pinterest ψάχνουν τώρα αυτά τα μαλλιά!
DIY: Πως να κάνεις φλοράλ την πλάτη του ντένιμ τζάκετ σου (σαν αυτά που βλέπεις στα street styles)
No meat please! 11 καλλίγραμμες διάσημες που “ασπάστηκαν” τη χορτοφαγία
Lights ON: Πέντε τύποι φωτιστικών που θα κάνουν το stylish σαλόνι σου πιο λαμπερό και από τον ήλιο
Top 10