Πίσω στην κορυφή της σελίδας
30.10.2016 | 15:40

Λάδια: Ποια είναι τα καλύτερα για τηγάνισμα - Ποια να αποφεύγεις

Λάδια: Ποια είναι τα καλύτερα για τηγάνισμα - Ποια να αποφεύγεις
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Όταν μαγειρεύεις σε υψηλή θερμοκρασία (όπως το τηγάνισμα) πρέπει να χρησιμοποιείς λάδια που είναι σταθερά και δεν οξειδώνονται εύκολα. Όταν τα λάδια υφίστανται οξείδωση, αντιδρούν με το οξυγόνο για να σχηματίσουν ελεύθερες ρίζες και επιβλαβείς ενώσεις, που σίγουρα δεν πρέπει να καταναλώνεις.

Ο πιο σημαντικός παράγοντας στον καθορισμό της αντίστασης του κάθε ελαίου στην οξείδωση και την τάγγιση, τόσο σε υψηλές όσο και σε χαμηλές θερμοκρασίες, είναι ο σχετικός βαθμός κορεσμού των λιπαρών οξέων σε αυτό.

Διάβασε περισσότερα στο Iatropedia.gr
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου

LATEST NEWS

Τελευταία ενημέρωση: 19:50

Check this
Είσαι σκυμμένη συνεχώς πάνω από το κινητό; Ασκήσεις για να προλάβεις τις ρυτίδες στο λαιμό από την Αρετή Καφαντάρη!
ΤΙ ΝΑ ΦΟΡΕΣΩ ΚΑΙ ΠΩΣ; Απαντάμε στις ερωτήσεις σου!
Αυτή η πρωτεϊνική δίαιτα θα σε βοηθήσει να χάσεις 6 κιλά σε ένα μήνα
Interior trends: Από τα catwalks στο... σαλόνι σου! Ποιες είναι οι πιο fashionable τάσεις στη διακόσμηση;
Top 10