Πίσω στην κορυφή της σελίδας
30.10.2016 | 15:40

Λάδια: Ποια είναι τα καλύτερα για τηγάνισμα - Ποια να αποφεύγεις

Λάδια: Ποια είναι τα καλύτερα για τηγάνισμα - Ποια να αποφεύγεις
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Όταν μαγειρεύεις σε υψηλή θερμοκρασία (όπως το τηγάνισμα) πρέπει να χρησιμοποιείς λάδια που είναι σταθερά και δεν οξειδώνονται εύκολα. Όταν τα λάδια υφίστανται οξείδωση, αντιδρούν με το οξυγόνο για να σχηματίσουν ελεύθερες ρίζες και επιβλαβείς ενώσεις, που σίγουρα δεν πρέπει να καταναλώνεις.

Ο πιο σημαντικός παράγοντας στον καθορισμό της αντίστασης του κάθε ελαίου στην οξείδωση και την τάγγιση, τόσο σε υψηλές όσο και σε χαμηλές θερμοκρασίες, είναι ο σχετικός βαθμός κορεσμού των λιπαρών οξέων σε αυτό.

Διάβασε περισσότερα στο Iatropedia.gr
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου

LATEST NEWS

Τελευταία ενημέρωση: 21:30

Check this
Τα lipgloss επέστρεψαν! Και αυτά τα 11 είναι σαν highlighter για τα χείλη σου!
Οδηγός αγοράς: Τα ρούχα και τα αξεσουάρ που πρέπει να αποκτήσεις για τις φετινές σου διακοπές
Καλοκαίρι, ποτά, ξενύχτια, φαγητό έξω: Tips για να μην πάρεις κιλά
Residence H: Αυτό το διαμέρισμα στην Ταϊβάν χρειάστηκε να “ξεγυμνωθεί” για να αναδείξει την πολυτέλειά του
Top 10