Μαίρη Συνατσάκη – Τόνια Σωτηροπούλου: Βγάζουν γλώσσα για καλό σκοπό!

Κατά καιρούς έχουμεδει πολλούς διάσημους να παρακινούν τον κόσμο ναγίνουν εθελοντές δότες του μυελού των οστών. Σήμερα σειρά είχαν η Μαίρη Συνατσάκη και η Τόνια Σωτηροπούλου. Όπως έγραψε η Μαίρη, ένιωσε άσχημα που τόσο καιρό το αγνοούσε και ειδικά όταν κατάλαβε πόσο απλή είναι η διαδικασία.

Σήμερα λοιπόν έβγαλαν… γλώσσα και με το σάλιο τους έγιναν εθελόντριες δότριες μυελού των οστών. Στην Ελλάδα δυστυχώς οι εθελοντές δότες είναι πολύ λίγοι και οι προσπάθειες γίνονται όλο και περισσότερες για να ενημερωθεί ο κόσμος. Δες τα δυο κορίτσια της showbiz να βγάζουν γλώσσα για καλό σκοπό!

Θέλω να ζητήσω συγγνώμη που καθυστέρησα τόσο. Που άργησα να ενημερωθώ και που δεν το έκανα με το που ενηλικιώθηκα.. Μόλις έγινα δότρια μυελού των οστών. Ήταν πανεύκολο, έδωσα λίγο σάλιο και τώρα απλά θα εύχομαι να αποδειχθώ συμβατή με κάποιον άνθρωπο στον πλανήτη που θα χρειαστεί λίγο από το αίμα μου. Γιατί έτσι γίνεται πια, δεν είναι απαραίτητη η παρακέντηση από τον μυελό των οστών! Σε ικετεύω ενημερώσου. Δεν πονάει, δεν έχει παρενέργειες και σε χρειαζόμαστε! Πολύ! Βγάλε την γλώσσα σου σήμερα κιόλας! Είναι για καλό #vgazwglwssagiakaloskopo [μάθε περισσότερα εδω: www.xarisezoi.gr]

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης mairiboo (@mairiboo) στις

Read More

And More