Μαρία Μπεκατώρου: Όλα όσα είπε λίγο πριν την πρεμιέρα του Your Face Sounds Familiar!

Η Μαρία Μπεκατώρου είναι από τις πρώτες στη λίστα με τις αγαπημένες παρουσιάστριες. Ο κόσμος την αγαπάει κι εκείνη ξέρει να φέρει εις πέρας κάθε ρόλο που της αναθέτει το κανάλι της. Και φαίνεται πως με την παρουσίασή της στο Your Face Sounds Familiar άφησε απόλυτα ικανοποιημένους τους ιθύνοντες με αποτέλεσμα να παίρνει ξανά τα ηνία του show.

Λίγο πριν την αποψινή πρεμιέρα η ίδια μίλησε στο Secret για όλα. Ακόμη και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Για τις ξεχωριστές εμφανίσεις της

Οι εμφανίσεις της Μαρίας Μπεκατώρου σχολιάζονται κάθε φορά. Ετοιμάζει κάτι ξεχωριστό άραγε; “Η αλήθεια είναι πως θα βάλω κάτι πολύ εντυπωσιακό”, λέει και τονίζει πως η επιλογή των ρούχων είναι κάτι που ούτε την αγχώνει ούτε δίνει μεγάλη σημασία: “Το λιγότερο που με απασχολεί είναι η εμφάνισή μου. Αυτό που θέλω είναι να νιώθω άνετα, καθώς βρίσκομαι τρεις ώρες στον αέρα”, αναφέρει.

Για την κριτική που της ασκείται

Η Μαρία Μπεκατώρου έχει σημειώσει όλα αυτά τα χρόνια τεράστια πρόοδο και στόχος της είναι να γίνεται καλύτερη κάθε φορά. Κατά καιρούς, βεβαίως της έχει ασκηθεί κριτική. Τι λέει η ίδια; “Δεν κάνουμε αυτή τη δουλειά για να αρέσουμε σε όλους. Πρέπει να κριθούμε. Τις περιμένω τις κριτικές και θέλω να τους ευχαριστήσω όλους όσο το δυνατόν περισσότερο. Θα βάλω τα δυνατά μου γι’αυτό. Δεν με αγχώνουν οι κριτικές, ειδικά όταν γίνονται από ανθρώπους που ξέρω. Τις παίρνω πολύ σοβαρά!”.

Για την συνεργασία της με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου
Πρόσφατα είδαμε την Μαρία Μπεκατώρου ξανά με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τις ανάγκες διαφημιστικού spot. Η ερώτηση είναι: θα συνεργαζόταν ξανά για τηλεοπτική εκπομπή; “Ναι, φυσικά, δεν θα είχα κανένα πρόβλημα. Πέρασα μια χαρά με τον Γρηγόρη αν και ήταν δύσκολα για μένα τα ξενύχτια. Όμως, αυτό που κάνει τώρα, που είναι μόνος του, του ταιριάζει πιο πολύ!”.

Read More

And More