Mariah Carey: Τα πέταξε όλα έξω κι εμφανίστηκε με ζαρτιέρες!

Δεν είναι λίγες οι φορές που η δημοφιλής Mariah Carey μας εκπλήσσει με την αψυχολόγητη συμπεριφορά της και όχι με το ταλέντο της. Τους τελευταίους μήνες μάλιστα κάνει διαρκώς εμφανίσεις με ρούχα που δεν την κολακεύουν και συνήθως της φέρνουν… ατυχήματα αφού το μπούστο της ξεχειλίζει ή οι ραφές σκίζονται. Η 46χρονη ντίβα της μουσικής και ενώ θεωρητικά ετοιμάζεται για το γάμο της με τον πολυεκατομμυριούχο James Parker έκανε άλλη μια τέτοια πολύ καυτή, υπερβολική όμως εμφάνιση σε κλαμπ του Λας Βέγκας όπου ήταν καλεσμένη ως DJ. Η Κάρεϊ εμφανίστηκε ως άλλη Lady Gaga φορώντας μόνο ένα κορμάκι, ζαρτιέρες, γόβες στιλέτο Louboutin και ένα δερμάτινο τζάκετ προκαλώντας τα βλέμματα των θαμώνων αλλά και των φωτογράφων.


Η Κάρει τα… πέταξε όλα έξω και άφησε πολύ λίγα στη φαντασία ντυμένη με total black εσώρουχα και ζαρτιέρες.


Οι καμπύλες που έχει αποκτήσει τα τελευταία χρόνια βγήκαν στη φόρα.


Η τραγουδίστρια πόζαρε με ιδιαίτερο νάζι στο φακό αλλά δεν έλειψαν τα στιλιστικά ατυχήματα αφού φάνηκε η ραφή του καλσόν μέσα από το εσώρουχο.


Το πλούσιο μπούστο της τραγουδίστριας φαίνεται να… ζορίζεται λίγο!


Η Κάρει αποφάσισε μάλλον να κάνει αυτή την εμφάνιση για να δείξει ότι έχασε κάποια κιλά λόγω και του έντονα χορευτικού της προγράμματος στο Λας Βέγκας.


Και φυσικά φρόντισε να συνοδεύσει την εμφάνισή της με άφθονα… διαμάντια!

Read More

And More