Μαριέττα Χρουσαλά – Λέων Πατίτσας: Συνεχίζουν τις διακοπές τους στα ελληνικά νησιά!

Μπορεί το χειμώνα να πέρασε πολύ χρόνο εκτός Ελλάδος, λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων του συζύγου της Λέοντα Πατίτσα, το καλοκαίρι όμως απόλαυσε τον ήλιο και τη θάλασσα των ελληνικών νησιών παρέα με όλη την οικογένεια.

Στις αρχές του καλοκαιριού, η Μαριέττα Χρουσαλά, με τον σύζυγό της και τα παιδιά της Μάργκω και Σπύρο βρέθηκαν στο νησί των ανέμων και ακολούθησαν οι μικρές αποδράσεις στις Κυκλάδες. Το ζευγάρι πέρασε μια βόλτα από την Σαντορίνη, την Οία, τη Δήλο, την Αντίπαρο και φυσικά την μαγευτική Μήλο. Εκεί η Μαριέττα για μια ακόμη φορά εντυπωσιάστηκε από το τοπίο στο Σαρακήνιο και ανέβασε και φωτογραφίες στο instagram.

Με τη σειρά του και ο σύζυγός της, δημοσίευσε στα social media, φωτογραφίες από τις καλοκαιρινές τους εξορμήσεις στις Κυκλάδες, που λατρεύουν πολύ και οι δυο τους. Τοπία διαφορετικά και πανέμορφα, εικόνες από γαλανά νερά και βόλτες στα γραφικά σοκάκια των νησιών γέμισαν το προφίλ και των δυο με την Μαριέττα να απολαμβάνει το καλοκαίρι στην Ελλάδα, λίγο πριν επιστρέψει και εκείνη στο καθημερινό της πρόγραμμα.

Summer#vacation#amazing#loveit#friends#family#fun#enjoy

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Marietta (@mariettachrousala) στις


Το σίγουρο, πάντως, είναι πως παρά τις επαγγελματικές υποχρεώσεις του Λέοντα, το ζευγάρι πέρασε αρκετές μέρες εξερευνώντας το Αιγαίο, ανανεώνοντας τον έρωτά τους, έξι χρόνια μετά το γάμο τους στο Καβούρι… Οι δυο τους παντρεύτηκαν τον Ιούνη του 2010 στον Άγιο Γεώργιο και φέτος μετά και την έκτη επέτειο του γάμου τους, δηλώνουν full in love!

Δες το άλμπουμ των διακοπών τους:

Οι βόλτες στη Μήλο…

Take me back#caves#milos#sarakiniko#beutiful#family#vacation#friends#loveit

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Marietta (@mariettachrousala) στις

Sarakiniko adventures #amazing#loveit#Greece#friends#family#vacation

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Marietta (@mariettachrousala) στις

Milos#summer #greece

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Leon Patitsas (@leonpat7) στις

Lovely greece#vacation#loveit#amazing#famil#friends#goodtimes#summer

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Marietta (@mariettachrousala) στις


Στάση στη Δήλο…


Μαγικό τοπίο στην Ίο


Το απέραντο γαλάζιο της Σαντορίνης

Read More

And More