Πίσω στην κορυφή της σελίδας
21.07.2016 | 14:49

Mega: Ορίστηκε δικάσιμος για τα ασφαλιστικά μέτρα των εργαζομένων

Mega: Ορίστηκε δικάσιμος για τα ασφαλιστικά μέτρα των εργαζομένων
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Ορίστηκε τελικά δικάσιμος της αίτησης των ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσαν 124 εργαζόμενοι του σταθμού MEGA CHANNEL, ιδιοκτησίας της εταιρείας ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ Α.Ε. Σήμερα συζητήθηκε στο Ειρηνοδικείο Αθηνών το αίτημα τους για τα δεδουλευμένα και ορίστηκε δικάσιμος για τις 27 Ιούλη.

Δες το Δελτίο Τύπου:

Σήμερα, 21 Ιουλίου 2016, συζητήθηκε στο Ειρηνοδικείο Αθηνών το αίτημα προσωρινής διαταγής 124 εργαζομένων (δημοσιογράφων και τεχνικών) του σταθμού MEGA CHANNEL, ιδιοκτησίας της εταιρείας ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ Α.Ε. (οι οποίοι εκπροσωπήθηκαν από το γραφείο μας), με το οποίο αυτοί αξίωσαν την προσωρινή επιδίκαση μέρους των οφειλομένων σ’ αυτούς δεδουλευμένων αποδοχών τους, καθώς και την απαγόρευση οποιασδήποτε μεταβολής της νομικής και πραγματικής κατάστασης κάθε περιουσιακού στοιχείου της εταιρείας, προκειμένου για τη διασφάλιση των απαιτήσεών τους.

Κατόπιν της ανωτέρω συζήτησης και παρά τη σφοδρή αντιδικία, το Δικαστήριο έκανε δεκτά τα ανωτέρω νόμιμα και δίκαια αιτήματά μας, ορίζοντας ως δικάσιμο της αίτησής μας ασφαλιστικών μέτρων την 27η Ιουλίου 2016.

Θεωρούμε ότι αυτό συνιστά το πρώτο και αποφασιστικό βήμα προς τη δικαίωση του πολύμηνου αγώνα των εργαζομένων του σταθμού, οι οποίοι εδώ και μήνες αγωνίζονται να διατηρήσουν τις θέσεις εργασίας τους, αλλά και το σταθμό στις επάλξεις της ενημέρωσης.

ΓΙΑΝΝΗΣ Κ. ΚΑΡΟΥΖΟΣ
ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ
124 ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
ΣΤΟ MEGA CHANNEL

Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Check this
Girlboss! 7 πράγματα που έχουμε στα συρτάρια μας για να αντιμετωπίσουμε το άγχος των deadlines!
Το στιλ της Kaia Gerber: Πάρε ιδέες από τις πιο ξεχωριστές εμφανίσεις του νέου it girl
5 συνήθειες για φθινοπωρινό detox! Plus: συνταγή για αποτοξινωτικό χυμό
Decorating tips: Πώς να κάνεις τη διακόσμησή σου να ξεχωρίζει δίνοντας σημασία στις λεπτομέρειες
Top 10