Melania Trump: Η υπόσχεση που έδωσε η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ!

Η πρώτη κυρία των ΗΠΑ, Melania Trump υποσχέθηκε ότι θα επισκεφθεί την πατρίδα της, τη Σλοβενία μόλις βρει χρόνο. Κατά την παραμονή της στο Βατικανό, όπου ή ίδια και ο σύζυγός της, Αμερικανός πρόεδρος, Donald Trump έγιναν δεκτοί από τον Προκαθήμενο της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας, Πάπα Φραγκίσκο, η Μελάνια Τραμπ συναντήθηκε με Σλοβένους αξιωματούχους.

Ο πρεσβευτής της Σλοβενίας στο Βατικανό, Τόμαζ Κουμστέλι και ο Σλοβένος καρδινάλιος, Φρανς Ρόντε, όπως μεταδίδουν τα σλοβενικά ΜΜΕ, συναντήθηκαν την περασμένη Τετάρτη μετά την ακρόαση της Μελάνια και του Ντόναλντ Τραμπ από τον Πάπα Φραγκίσκο, με την πρώτη κυρία των ΗΠΑ στην Αμερικανική πρεσβεία. Τη συνάντηση επιβεβαίωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό, Radio Vaticana ο καρδινάλιος Ρόντε, πρώην αρχιεπίσκοπος Λιουμπλιάνας.

«Από τη συνάντηση με τον Πάπα Φραγκίσκο η Μελάνια Τραμπ μετέφερε πολύ όμορφες εντυπώσεις. Είπε ότι ο Άγιος Πατέρας ήταν πολύ χαλαρός» δήλωσε ο καρδινάλιος Ρόντε. «Είναι πολύ ενδιαφέρον», είπε ο Σλοβένος καρδινάλιος, «ότι η Μελάνια Τραμπ έφερε το δικό της ροζάριο και ζήτησε από τον Πάπα να το ευλογήσει».

Ο καρδινάλιος Ρόντε υποστήριξε ότι η σλοβενικής καταγωγής πρώτη κυρία των ΗΠΑ, επιβεβαίωσε ότι συνειδητοποιεί τις υποχρεώσεις της και προσπαθεί να βοηθήσει τον σύζυγό της, αλλά εξακολουθεί «πρωτίστως» να είναι μητέρα.

Απαντώντας σε ερώτηση του καρδινάλιου Ρόντε, η Μελάνια Τραμπ επιβεβαίωσε ότι ο γιος της Μπάρον Τραμπ μιλά σλοβενικά και ότι στη σλοβενική γλώσσα επικοινωνεί με τους γονείς της, τον παππού του Βίκτορ και τη γιαγιά του Αμάλιγια, που εδώ και αρκετά χρόνια έχουν μετακομίσει στη Νέα Υόρκη από την κωμόπολη Σέβνιτσα της Σλοβενίας.

Ο πρέσβης της Σλοβενίας στο Βατικανό, Τόμαζ Κουμστέλι σε συνέντευξή του στο σλοβενικό τηλεοπτικό σταθμό RTV είπε ότι στη διάρκεια της συνάντησης προσκάλεσε εκ νέου την Μελάνια Τραμπ στη γενέτειρά της και εκείνη υποσχέθηκε να το κάνει όταν βρει χρόνο, πιθανώς κατά τη διάρκεια μιας μελλοντικής περιοδείας του Ντόλαντ Τραμπ στην Ευρώπη.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Read More

And More