Μπάμπης Στόκας: Αποχώρηση βόμβα από το σχήμα που εμφανιζόταν με τον Σάκη Ρουβά!

Πρόωρα έπεσε η αυλαία στη συνεργασία του Σάκη Ρουβά με τον Μπάμπη Στόκα στο Estate. Ο κορυφαίος Έλληνας σταρ ένωσε τις δυνάμεις του με το πρώην μέλος των Πυξ Λαξ και αγαπημένο δημιουργό και ερμηνευτή Μπάμπη Στόκα και την Ειρήνη Παπαδοπούλου, αλλά αυτή η πολυαναμενόμενη συνεργασία δεν θα καταφέρει τελικά να συνεχιστεί. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Μπάμπης Στόκας αποχώρησε από το σχήμα, μόλις μια εβδομάδα μετά την πρεμιέρα!

Αρχικά η είδηση έγινε γνωστή από την εκπομπή Πρωινό Ant1 με τον δημοσιογράφο Άρη Καβατζίκη να αναφέρει: “Κατά πάσα πιθανότητα το επόμενο Παρασκευοσάββατο δεν θα βρίσκεται ο Μπάμπης Στόκας σε αυτό το σχήμα” και προσθέτει: “Το ρεπορτάζ μου λέει ότι ο Μπάμπης δεν ήθελε να φύγει από το σχήμα”.

Σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE η αποχώρηση του Μπάμπη Στόκα από το σχήμα ισχύει και από την ερχόμενη Παρασκευή δεν θα βρίσκεται στη ίδια σκηνή με τον Σάκη Ρουβά και την Ειρήνη Παπαδοπούλου. Μάλιστα, πριν λίγη ώρα στο επίσημο προφίλ του Estate στο Facebook άλλαξε την κεντρική αφίσα, στην οποία δεν υπάρχει το όνομα του Μπάμπη Στόκα

Πάντως, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες οι σχέσεις των δυο καλλιτεχνών παραμένουν πολύ καλές μετά το άδοξο φινάλε της συνεργασίας.

Read More

And More