Μυστικός γάμος για γνωστή ηθοποιό, λίγο πριν γεννήσει!

Γάμο express λίγο πριν γεννηθεί το πρώτο της παιδί έκανε η γνωστή ηθοποιός και τους ξάφνιασε όλους. Η μέλλουσα μανούλα και ο αγαπημένος της παντρεύτηκαν μυστικά στην παραλία του Seattle με τη νύφη να ανεβάζει φωτογραφία το Instagram και να γράφει χαρακτηριστικά: “Και ποιος δεν λατρεύει τους γρήγορους γάμους”.

Ο λόγος για την ξανθιά καλλονή Julia Stiles που πρωταγωνιστούσε μαζί με τον Matt Damon στην ταινία “Τελεσίγραφο Μπορν”, αλλά και στη ρομαντική κομεντί “Φύλαξε τον τελευταίο χορό” και παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Preston J.Cook. Η νύφη μάλιστα, παρά την προχωρημένη εγκυμοσύνη επέλεξε ένα λευκό δαντελένιο φόρεμα Tiffany Rose Maternity και κοσμήματά “Reason and Madness”.

Η ηθοποιός γνώρισε τον Preston J.Cook, ως βοηθό εικονολήπτη το 2015 στα γυρίσματα της ταινίας Go With Me ενώ τα νέα του αρραβώνα ήρθαν τον Δεκέμβριο 2016. Η εγκυμοσύνη ήρθε μερικούς μήνες αργότερα, τον Ιούνιο 2017 όπου η ίδια εμφανίστηκε με φουσκωμένη κοιλίτσα χωρίς να κάνει κάποια ανακοίνωση.

Εκείνη τη περίοδο όμως, όλοι την ρωτούσαν για τα ευχάριστα νέα και όπως αποκάλυψε στη ραδιοφωνική εκπομπή όπου ήταν καλεσμένη, η εγκυμοσύνη ήταν έκπληξη ακόμη και για την ίδια.

Read More

And More