Ντορέττα Παπαδημητρίου: Τα “έσπασε” στον Σάκη Ρουβά με τους κολλητούς της! [pics,vid]

Χορός, τραγούδι και πολλές εκπλήξεις είχε το βράδυ του Σαββάτου για την Ντορέττα Παπαδημητρίου. Η γνωστή παρουσιάστρια και ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στην παράσταση “Οι από πάνω” βρέθηκε στο Κέντρο Αθηνών με τους κολλητούς της και διασκέδασε ως τα ξημερώματα.

Το ραντεβού δόθηκε το βράδυ του Σαββάτου στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο Σάκης Ρουβάς με την Πάολα και την Τάμτα και το γλέντι δεν είχε τέλος. Αφορμή ήταν φυσικά τα γενέθλια του καλού φίλου της Ντορέττας Παπαδημητρίου και της Μαίρης Συνατσάκη, Σπύρου Σαμοΐλη. Η Ντορέττα και ο Σπύρος μάλιστα δεν σταμάτησαν να τραγουδούν τα αγαπημένα κομμάτια του Σάκη και ανέβασαν στο Instagram και video ντοκουμέντο από τη βραδιά.

ΚΑΛΕ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΤΟ ΑΝΕΒΑΣΑ ΧΩΡΙΣ ΗΧΟ????ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ @sakisrouvas ?????Ε ΟΧΙ…Πάμε πάλι…Σήμερα λοιπόν ο Σπύρος έχει γενέθλια !Κι εμείς το κάψαμε χθες βράδυ !Χρόνια πολλά Σπύρο μου !Σ αγαπώ γιατί είσαι η χαρά της ζωής και είσαι πάντα εκεί!Μπορεί να αργείς καμία ωρίτσα….αλλά είσαι εκεί!Να τα εκατοστήσεις κουκλάκι μου ζωγραφιστό!!! @samoilisspiros #friends #grateful #family #love #loveyourfriends #thankyou #fun #funnymemories #life

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης Doretta Papadimitriou (@doretta3123) στις


Όσο για την Ντορέττα; Έκλεψε τις εντυπώσεις με το total black outfit της, στην βραδινή έξοδο με τους φίλους της…

Read More

And More