Νύχτα τρόμου στην Ισλανδία και στους -20 για Νατάσα Καλογρίδη, Νίκο Κοκλώνη και Παναγιώτη Βασιλάκο! Video

Το βράδυ της Δευτέρας, η Νατάσα Καλογρίδη, ο Νίκος Κοκλώνης και ο Παναγιώτης Βασιλάκος έζησαν αρκετά δύσκολες ώρες. Οι πρώην παίκτες του Nomads βρίσκονται τις τελευταίες μέρες στην Ισλανδία, για τις ανάγκες της εκπομπής Celebrity Travel του Νίκου Κοκλώνη. Πριν μερικές ώρες, όμως, αποφάσισαν να επισκεφτούν το ξενοδοχείο που είχαν γυριστεί σκηνές για το James Bond, όταν εγκλωβίστηκαν στην μέση του πουθενά, στους μείον 20 βαθμούς, για περίπου τρεις ώρες!

Το Ice Hotel της Ισλανδίας

Όπως αποκάλυψαν οι ίδιοι, μέσα από τα Instagram Stories τους, πέρασαν δραματικές στιγμές, εγκλωβισμένοι στα χιόνια, περιμένοντας πάνω από 3 ώρες μέχρι να τους βρουν. «Έχουμε εγκλωβιστεί στον παγετώνα. Είναι τώρα τρεις ώρες. Περιμένουμε βοήθεια. Καλέσαμε ελικόπτερο. Είπαν θα ψάξουν να μας βρουν, γιατί δεν μπορούν να μας εντοπίσουν. Πραγματικά κάνει πολύ κρύο και δεν έχουμε ούτε καύσιμα», είπε ο παρουσιαστής, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Το TLIFE επικοινώνησε με τον Νίκο Κοκλώνη, ο οποίος μας περιέγραψε την περιπέτεια που έζησε χθες το βράδυ. Όπως μας αποκάλυψε ο ίδιος, το βράδυ της Δευτέρας, εκείνος, η Νατάσα Καλογρίδη, ο Παναγιώτης Βασιλάκος, αλλά και η παραγωγή της ταξιδιωτικής εκπομπής, κατευθύνοντας προς το ξενοδοχείο που είχαν γυριστεί κάποιες σκηνές του James Bond, για να κάνουν γυρίσματα για το Celebrity Travel. Κάποια στιγμή, όμως, τα τρία τζιπ που τους μετέφεραν κόλλησαν στα χιόνια.

Ο παρουσιαστής του Celebrity Travel, με την Νατάσα Καλογρίδη και τον Παναγιώτη Βασιλάκο στην αρχή το διασκέδασαν, κάνοντας πλάκα. Όσο περνούσε η ώρα, όμως, άρχισαν να κρυώνουν και να ανησυχούν ότι δεν θα μπορέσουν να φύγουν από το σημείο, ενώ τα καύσιμα στα αυτοκίνητά τους σιγά – σιγά τελείωναν. Έτσι, άρχισαν να παίρνουν τα τηλέφωνα έκτακτης ανάγκης, ώστε να έρθουν να τους διασώσουν. Περίπου τρεις ώρες μετά, μέσα στη νύχτα και στο κρύο, ήρθε τελικά διασωστικό όχημα, το οποίο έσυρε τα τζιπ σε ένα ασφαλές σημείο, ώστε να έρθει το ελικόπτερο να τους πάρει και να τους γυρίσει. Έτσι, μετά την εξαντλητική περιπέτεια που έζησαν, επέστρεψαν σώοι και αβλαβείς στο ξενοδοχείο τους.

Δες όλα όσα συνέβησαν στο βίντεο:

Read More

And More