Ο μυστικός γάμος του Michael Phelps και οι πρώτες φωτογραφίες

Ο Michael Phelps και η σύντροφός του, Nicole Johnson παντρεύτηκαν! Βέβαια τα νέα έφτασαν με καθυστέρηση αφού το ζευγάρι θέλησε να το κρατήσει ως επτασφάγιστο μυστικό. Και τα κατάφερε! Το μυστήριο έγινε στις 13 Ιουνίου στο Paradise Valley, στην Αριζόνα της Αμερικής.

Ο γάμος κανονίστηκε από τον manager του Phelps, Peter Carlisle και οι άδειες του εκδόθηκαν στις 9 Ιουνίου. Μία φωτογραφία τους δημσοίευσε μόλις πριν από λίγες μέρες το TMZ. Πέρα από αυτό όμως τίποτα άλλο δεν είχε γίνει γνωστό. Μέχρι που το ζευγάρι αποφάσισε να μοιραστεί φωτογραφίες από αυτή την όμορφη μέρα της ζωής του.

“Καλύτερή μου φίλη, σ’ αγαπώ”, έγραψε στη λεζάντα ο χρυσός Ολυμπιονίκης ανεβάζοντας στο instagram την πρώτη φωτογραφία. Με τη σειρά της, η σύζυγός του ανέβασε μία δεύτερη στον δικό της λογαριασμό σημειώνοντας:”Πραγματικά, η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μου”.


Το ζευγάρι θα διοργανώσει ένα μεγάλο γλέντι για να γιορτάσει με φίλους και συγγενείς το ευτυχές γεγονός τώρα που αποφάσισαν να το κοινοποιήσουν. Πρωταγωνιστής σε αυτό μάλλον θα είναι ο γιος που έχουν ήδη αποκτήσει, ο Boomer. Ο μικρός έχει γίνει γνωστός μέσα από τις πόζες που μοιράζεται η μαμά του στο Instagram σε έναν λογαριασμό που έχει το όνομά του.

Read More

And More